zbigok Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wczoraj mechanik zdjął głowicę i okazało się, że jest przedmuch na uszczelce. Problem jest taki, że są niewielkie wżery na płaszczyźnie bloku. W związku z tym, moje pytanie brzmi: planować blok obowiązkowo, czy są może jakieś inne techniki?
POPO Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 są kupno nowej głowicy a poważnie nie oszczedzaj i splanuj tylko u kogoś kto ma o tym pojęcie. druga sprawa jaki masz przebieg i co się stało żę ci przedmuchało uszczelke bo żęby zrobić to w tym motorze to trzeba się postarać .
zbigok Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 188tys. km i niestety jest przedmuchane. Jak go kupiłem, to już trochę płynu ubywało, ale tylko przy dynamicznej jeździe. Żałuję, że od razu nie zadziałałem w tym temacie, ale nigdy nie było czasu. Przed chwilą wróciłem od mechanika, zrobił mi prezentację, no i na 100% będzie splanowane. Co do nowej, to trochę za drogo - w serwisie dwa lata temu 7tys. PLN , teraz na pewno drożej. [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:53_________________________________________________ ZrobioneKoszty naprawy 2210PLN
Rekomendowane odpowiedzi