Remifer_31 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Mam w swoim aucie w podłokietniku telefon firmy AEG. Telefon działa bez problemu. Problemem jest jednak jego odbieranie. Podczas jazdy gdy dzwoni to musze podniesc zamkniecie podłokietnika i celowac w odpowiedni klawisz w telefonie. Jest to momentami niebezpieczne. Czy ktoś wie czy jest inna metoda odbierania telefonu albo czy mozna to jakos przerobic. Pozdrawiam * stosuj proszę prefix, właściwy dla pojazdu, o którym zakładasz wątek ( prefix uzupełniony) [Musashi]
Remifer_31 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tylko czy do B5 mozna założyć taka kiere? czytalem na forum o tym ze do B6 mozna cos takiego zrobić. Zastanawiam sie czy czasem nie bylo mozliwosci odbierania tel. przykladowo przyciskiem z radia albo w jakis inny sposob. Jesli ktos ma wiedze na ten temat to chetnie poslucham.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 albo ustaw jeśli się da jak w komórce odbiór dowolnym klawiszem :th:
Remifer_31 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Musze sprawdzić. Udało mi się niedawno dorwać instrukcje do tego telefonu. Niestety jest po niemiecku. :-) Będe musiał troche posiedziec i potlumaczyc hihi. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi