LordVader Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktoś może mi opisac jak wymienić uszczelkę w prawych przednich drzwiach ?? Może mi ktos przekaże jakies praktyczne wskazówki, czy po wklejeniu uszczelki zamykać drzwi czy zaczekac aż się sklei i itp, musze ja wymienić bo drażni mój wzrok jak otwieram drzwi od pasażera pozdro * nazywaj wątki zgodnie z regulaminem (temat poprawiony) [Musashi]
Italiano Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opisz lepiej którą uszczelkę chcesz wymienić, to może ci jakoś damy radę pomóc.
LordVader Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 przeciez opisałem, uszczelka do drzwi, mogę ja nazwać jeszcze drzwiową uszczelką.
Italiano Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 która uszczelka z poniższych my się nie mylimy!
Aydaho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 która uszczelka z poniższych my się nie mylimy! pewnie chodzi mu o "obrysówke"
LordVader Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Adecneo masz rację :gupek2: mało precyzyjny byłem. Chodzi mi o uszczelkę która jest w progu i obrysowuje drzwi i styka się z uszczelka przyklejoną do drzwi. Po prostu wewnętrzna uszczelka drzwi umiejscowiona w kabinie, uff mam nadzieję, że jakos to wyjaśniłem albo jeszcze bardziej zamotałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 10:51 _________________________________________________Dobra dowiedziałem się juz od gościa od którego kupiłem uszczelkę kabinową. Wymiana polega na tym, że wyrywam starą i wciskam nową :gupek2: beż żadnego klejenia, :gupek2:. Dyletancik ze mnie starszliwy :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No dlatego to wszystko napisałem, bo coś z tym klejeniem dla mnie było nie tak pozdrawiam, i niech ci autko dobrze służy. :th:
Rekomendowane odpowiedzi