Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Okna same się otwierają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj w nocy przyszedł do mnie sąsiad i mówi że wyje mi alarm...więc schodzę do auta i okazuje się że autko jest otwarte i szyby z przodu otwarte na maxa....

nawet jak nie zamknę auta pilotem tylko z kluczyka to i tak po jakimś czasie samochód i szyby się otwierają....w różnym czasie, raz po minucie a drugi raz po 15 minutach

po zamknięciu samochodu słyszę jak pompka centralnego co jakiś czas chodzi w bagażniku, więc dobrałem się do niej i zauważyłem że ta gąbka ochronna pompki jest mokra....

i teraz moje pytanie czy to raczej pompa jest walnięta i trzeba wymienić czy raczej instalacja gdzieś w samochodzie dostała po pupie i robi zwarcie??

jak siedzę w aucie i włącze tym przyciskiem do zamykania drzwi to autko się zamyka i normalnie otwiera jak wyłączę ...ogólnie raz to działa , a drugi raz nie zadziała...ale jak wsadzę kluczyk do stacyjki i wyjmę to znowu zacznie działać....pomóżcie koledzy bo narazie radzę sobie tak że odpinam klemę od aku i zamykam autko ręcznie przybijając "gwoździe" :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 18:07_________________________________________________Doradzi ktos???

Opublikowano

posprawdzaj wtyczki przy pompie cetralnego, jeśli mowisz ze gąbka była mokra to może któryś styk zawilgnął, albo sama pompka. Jeśli wtyczki ok, to spróbuj wysuszyć całą pompke w ciepłym przez noc np. U mnie taki zabieg pomógł.

Opublikowano
  • Autor

pomka od wczoraj leży na grzejniku :kox:

Opublikowano

Standardowy problem w avancie. Pompkę wysusz i dokładnie wyczyść styki,w pompce i w kostkach. Później jakiś preparat zabezpieczający i powinno być po sprawie.Chyba że dotknął ciebie problem zimnych lutów

Opublikowano
  • Autor

po wysuszeniu pompki centralnego na grzejniku wszystko wróciło do normy...czyli jest :good:

ale może na przyszłość wsadzić tą pompę w jakąś zrywkę czy coś ? żeby ta wilgoć tam się nie dostawała...