play Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Panowie mam takie pytanie - Czy podczas włączania spryskiwacza tylnej szyby z przodu też powinien lecieć płyn? Ponieważ u mnie leci tylko z przodu tak ledwo co na samym dole szyby a tył suchy ;/ Czy w moim modelu powinien być zbiornik w bagażniku? Jeśli tak to czy jest on bezpośrednio widoczny ? Ponieważ ja w tej wnęce po prawej stronie go nie widzę ;/
dobis1 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 moje auto z tego samego roku i mam we wnęce po prawej zbiorniczek i jest bdb widoczny także myślę że powinieneś też go mieć...jeśli go nie widzisz to znaczy że go nie masz bo on nie jest schowany...
play Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 No to chyba jest jakiś zwał z tym spryskiem tylnej szyby. Ten zbiorniczek masz osłonięty czymś ? Ja mam tam coś ale osłonięte taką pianka, jutro pójdę jeszcze sprawdzę.
Krzysiekcalibra Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 We wnęce po prawej stronie w bagażniku w piance masz pewnie pompkę od centalnego zamka, ja w swojej audi mam chyba tylko jeden zbiornik na płyn od spryskiwacza i obsługuje przednią jak i tylną szybę i znajduje się pod maską ale mogę się mylić
dobis1 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 We wnęce po prawej stronie w bagażniku w piance masz pewnie pompkę od centalnego zamka, ja w swojej audi mam chyba tylko jeden zbiornik na płyn od spryskiwacza i obsługuje przednią jak i tylną szybę i znajduje się pod maską ale mogę się mylić tak ma polift a przedlift ma osobny w bagażniku po lewej stronie
play Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 To może się zgadzać bo według numeru vin moje auto to 98 więc już sam nie wiem. W papierach mam ze 97 bo to końcówka roku
Rekomendowane odpowiedzi