juzek114 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Wymienilem sobie kierownice na s-line z auta z 2000 roku. Kupiłem tez tasme airbagu ale nie mam pojecia jak podpiac stare kable jest ich 3 a we wtyczce z tasmy jest ich 4. Czy ktos wie jak to podpiac ? Bo obecnie jezdze bez klaksonu oraz bez podlaczonego airbagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral.tz 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 widzę że temat powrócił http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122382.0;highlight=wymiana+kierownicy+na+po+liftingow%B1 a w czym dokładnie problem ?? co sprawia że nie możesz tego podpiąć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzel1 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 widzę że temat powrócił http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122382.0;highlight=wymiana+kierownicy+na+po+liftingow%B1 a w czym dokładnie problem ?? co sprawia że nie możesz tego podpiąć?? kiera polift do przedlifta = problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral.tz 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 na prawdę taki poważny pozmieniać wtyczki taśmę, podpiąć 3 czy 4 kabelki bo nie wiem jak masa od sygnału rozwiązana czy problem na prawdę większy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel_prusa 2 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 też po wymianie jeździłem bez klaksonu, problem rozwiązałem podpinając masę z klaksonu pod śrubę mocującą manetkę :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo-buz 1 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Od lewej: Zielono-Biały Brązowo-Biały Masa Klakson Tak zrobisz w wtyczce wychodzacej z tasmy w kierunku licznika to bedzie dobrze Zielono i brazowo biale masz z instalacji, mase ciagniesz do budy, a klakson z poduszki/tego co sie wciska Link to comment Share on other sites More sharing options...
juzek114 0 Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 A moze taśma airabgu nieprzewodzić prądu ? Bo wydaje mi sie ze u mnie tak jest. poniewaz gdy włączę zapłon i dotkne kablem klaksonu nadwozia to jest tiiit. Gdy go podpinam do obojetnie ktorego pinu i podpinam z drugiej strony kabelek i daje znow do nadwozia jest cisza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral.tz 0 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 taśma może być uszkodzona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts