ziemas 0 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Mam problem z alarmem. Alarm sam się uruchamia i mruga awaryjnymi, syrena odłączona, odłączone kable od maski. Już nie chcę go naprawiać, chcę się go pozbyć. Odłączenie klemy pomaga na parę minut. Temat się powtórzył po 2 miesięcznej przerwie. Dzisiaj się zaczęło po wymianie termostatu. Nie mam możliwości teraz Vag'a podpiąc. Da radę go odłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karo-servis 0 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 pod kanapą tylną ( siedziskiem ) jest moduł alarmu odepnij go z kostki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemas 0 Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 OK znalazłem i odłączyłem , jest teraz tak: Jak zamknę się w środku i otwieram drzwi od środka to nie ma alarmu ani dioda się nie świeci(inaczej było przed odpięciem sterownika), alarm zadziałał jak przekręciłem kluczyk w stacyjce, miałem tylko otwartą od środka jedną klamkę. To jest dalej ten alarm czy go niema po odłączeniu sterownika? Chwilowo nie mruga [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:14_________________________________________________Ok! problem rozwiązany poprzez wypięcie kostki tak jak napisał "karo-servis" Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts