czarny Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 temat troche laicki, ale by wyciągnąć żarówkę sami wiecie jakie sa kłopoty dlatego pytam jakiego rodzaju występują żarówki w b7 symetryczne czy asymetryczne, podejrzewam że te pierwsze a muszę kupić je bo już policja sie czepiała że jeżdżę bez, a nie potrafie poszukać nigdzie pozdrawiam
markkato Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kierunkowskazy są asymetryczne. Oznaczenie żarówki Py21W, a oznaczenie gniazda to Bau15s. Tylko Audi 80 i Audi 100 mają w kierunkach żarówkę z symetrycznymi bolcami. --------------------
czarny Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 ok serdeczne dzięki, chcialem sam sprawdzić ale jak zobaczyłem dostęp to koniec;/ jestes pewny bo musze przez neta zamowić takie chromowane czy dymne [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 20:29_________________________________________________ Kierunkowskazy są asymetryczne. Oznaczenie żarówki Py21W, a oznaczenie gniazda to Bau15s. Tylko Audi 80 i Audi 100 mają w kierunkach żarówkę z symetrycznymi bolcami. -------------------- stary błysnełeś jak gwiazda, nie wiesz nie pisz głupot!!! dobrze że pojechałem do sklepu i zobaczyłem te lampy bo co sięokazało B& ma wejscia symetryczne a nie tak jak ty piszesz? co błysnąc chciałeś wpakowywując kolege w problem?? :kwasny: :angry:
Rekomendowane odpowiedzi