Rooney1990 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pany mam maly problem z zawieszeniem. Wymienione wszystkie wahacze przod + laczniki stabilizatora a dalej na wybojach sa metaliczne stuki (czuc jak klepie po pedalach). Co obstawiacie? HELP ;( ;( Ostatnio wymienione gumy stabilizatora, dalej stuka Sprawdzone poduszki pod silnikiem i skrzynia, sa ok Czytalem na forum A6 ze czasami z klockow spadna jakies mocowania i to one moga klepac na wybojach
kamilglm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 A jak się trzymają amortyzatory?
Rooney1990 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 A jak się trzymają amortyzatory? Na tescie amorow na stacji diagnostycznej 80% kazdy.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 21:05_________________________________________________Nikt nie mial takiego przypadku? :(
gucionexia Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Sprawdz te druty w zaciskach trzymajace klocek. U mnie były nie dogiete i myslałem,że całe zawieszenie do roboty jest
Rooney1990 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurfa ciagle mam to sprawdzic ale tak piz*zi ze mi sie nie chce
Rekomendowane odpowiedzi