Leoneq Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam Seria bardzo słabo wyszło = , turbo nowe , n75 nowy, przepływka bardzo dobrze działa..... prawdopodobnie pompki już nie wyrabiają...będziemy w Niedziele patrzeć.. wykres.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 wyglądają zdrowo , mnie jeden doszedł do 3,00 mg/r gdzie wartość dopuszczalna to +- 1,50
Leoneq Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 To gdzie tkwi problem ? ze nie trzyma serii ??? Turbo nowe pompuje cały czas, n-75 nowy wymieniany, przepływka sprawdzana... pozostaja wtryski ;/
SebMis Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a jak wyglądają pełne logi, szczególnie dynamiczne?
Leoneq Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Przed programem Logi dynamiczne ( prawym guzikiem myszki - pokaż obrazek ) Po programie ( prawym guzikiem myszki - pokaż obrazek ) Logi Dynamiczne Blok 023 Blok 004
Jarol Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pierwsze co rzuca się w oczy to masz źle ustawiony rozrząd, zły kąt synchronizacji. Musisz to jak najszybciej poprawić. Po za tym wszystko wygląda ok przepływka, turbo jest ok. Po programie masz dość duże ciśnienie doładowania (ponad 1,5 bara przy 4100) ale ja mam tyle do 4000 potem turbo zaczyna troszke odpuszcza.
Rekomendowane odpowiedzi