marek27 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam, mam pytanko. Czy ktoś wie jak zmienić w telefonie język z niemieckiego na angielski. Mam kolegę który ma Vaga do B7 ale nie wie jak zmienić język. Za pomoc będę wdzięczny.
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam, mam pytanko. Czy ktoś wie jak zmienić w telefonie język z niemieckiego na angielski. Mam kolegę który ma Vaga do B7 ale nie wie jak zmienić język. Za pomoc będę wdzięczny. Wchodzisz w TELEPHONE (77) i CODING. Kodujesz sobie zgodnie z tym co masz poniżej (czyli dwie ostatnie cyfry będą xxx22 lub xxx77 w zależności czy język angielski UK czy US): 0xx?x: Sprache (Sprachbedienung) 0 = Sprachbedienung aus 1 = Deutsch 2 = Englisch (UK) 3 = Französisch 4 = Italienisch 5 = Spanisch 7 = Englisch (US) 8 = Externes Gerät (z.B. Radio-/Navigationssystem E) 9 = Sprachbefehle deaktiviert / Namenswahl möglich 0xxx?: Sprache (Anzeige im Kombiinstrument) 0 = keine Anzeige 1 = Deutsch 2 = Englisch (UK) 3 = Französich 4 = Italienisch 5 = Spanisch 7 = Englisch (US)
marek27 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki :hi: :th:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2008, 22:48 _________________________________________________Dzięki Łukasz za pomoc. Właśnie teraz zmieniłem język na UK(22). Próbowałem załadować US(77) ale nie przyjmowało. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi