Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka średnica plecionki w Audi A4 B5 2.6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich. mam maly problem i dlatego moje pytanko.potrzebuje wymienic plecionke(lacznik ruchomy) sorki ale nie wiem jak to fachowo nazwac :) zaraz kolo katalizatora i tu moje pytank czy ktos wie jaka jest srednica rur . jaka plecionke kupic srednica i dlugosc do silnika a4 2.6 v6 quattro rocznik 1996. pytam bo mam dwa katalizatory lew i prawy a dzwoniac do paru sklepow maja same chcematy ukladu wydechowego z jednym katalizatorem, wiec znaja rozmiarow. niestety jestem troszke zabiegany i nie mama jak tego zmierzyc na dzien dzisiejszy. z gory dziekuje .

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widze mamy podobny problem... Nikt nam nie moze nic doradzic :tongue4: Mam 2,4 V6 z dwoma katalizatorami i jeden jest na wykończeniu i nikt mi nie moze pomoc... Oczywiscie moge podjechac do ASO ale jak oni mnie tam skasują.... heh jak zajechałem do sklepów to mi powiedzieli że nie ma takiego silnika z dwoma katalizatorami :polew: a jak im podałem kod silnika to mnie wysmiali i powiedzieli ze nie mam sobie robic jaj... :polew:

Pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

A nie bylo by najlatwiej dac nura pod samochod i poprostu zmierzyc srednice? Wiem ze latwiej jest wrzucic tutaj post no ale...