Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak wyciągnąć głośniki z tyłu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te głośniki to do malucha się nadają, podaruj sobie ten badziew, będzie grał gorzej niż seria. Głośniki z tylnej półki? Tam w jednym masz wzmacniacz. Jak chcesz aby Ci wtedy tył grał to potrzebujesz przejściówkę. Zresztą wszystko jest tu opisane wystarczy :szukaj:

Opublikowano

Witajcie.

Tak jak w temacie nie wiem jak wyciągnąć głośniki z tyłu. A kolejne pytanie to czy te głośniki http://allegro.pl/glosniki-boschmann-16-5cm-2-drozne-350w-alx662gig-i2072270063.html zmieszczą się z tyłu i czy będą hulać z audi symphony ?

żeby wyciągnąć głośniki z tyłu musisz zdemontować tylną półkę, która trzyma się chyba na pięciu kołkach, złóż oparcia tylne, unieś półkę aż wyskoczą kołki i wysuń ją, głośniki powinny się zmieścić po zastosowaniu odpowiednich pierścieni dystansowych, co do samej jakości ich się nie wypowiem, bo szkoda ...

no i ze względu, że radio symphony posiada tylko dwa wyjścia aktywne, do których podłączony jest przód, musisz zastosować wzmacniacz aby cokolwiek podłączyć na tył

Opublikowano
  • Autor

To w takim przypadku może podpowiecie mi na jakie wymienić abym nie musiała za dużo tworzyć ? Chodzi mi dokładnie o prawy tylny głośnik bo mi charczy i dlatego chciałem go wymienić. A i jeszcze jedno pytanie, czy można jakoś wymienić laser w tym moim radyjku ? Bo ogólnie ma problemy z czytaniem płyt audio. Raz czyta, a później za chwile wyskakuje mi error :/

Opublikowano

popytaj kolegów w dziale "sprzedam" co rozbierają auta na części, na pewno znajdziesz taki głośnik za grosze :good:

co do lasera to na początek proponuję spray do czyszczenia optyki, choć jeżeli pomoże to na krótko...

laser, który masz w radiu to najprawdopodobniej panasonic E-2687, przed zamówieniem nowego proponuję demontaż i upewnienie się