Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Avant - zderzak tyl od RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Nie mialem jeszcze okazji pisac na jakis konkretny temat, jednak sytuacja zmusza mnie do poszukania pomocy :hi:

Przeszukalem kilkukrotnie temat warsztat, zrob to sam itd., jednak nie znalazlem satysfakcjonujacej odpowiedzi na temat pasowania tylnego zderzaka od RS'a do Avant'a. Jest sporo takich w ktorych ludzie o to pytaja, jednak nigdzie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Moj Avant to byle autko kolegi z forum Bonia, jako ze je od niego odkupilem :good:

Ma poszerzone nadkola jednak nie na tyle, by zderzaki od RS'ki pasowaly bez rezania. I stad moje pytanie - czy da rade spasowac go ta sama metoda, ktora przedstawil jeden z forumowiczow w zwiazku z pasowaniem zderzaka przedniego ? Mam tu na mysli nacinanie/naginanie/klejenie. Jesli tak, to temat mozna uznac za zamkniety, jesli natomiast nie, chcialbym by ktos konkretnie poradzil mi jak sie za to zabrac. Jestem zmotywowany bo w moj wjechal mi pewien Pan, a ja zamiast go robic kupilem juz zderzak od rs'a, jako ze przod juz od niego mam :)

Z gory dziekuje za pomoc

mms_img32384.jpg

Opublikowano

Trzeba zrobić profil metalowy zgodny z linią błotnika i do niego dopasować ponacinany zderzak, zanitować, skleić i wyrównać. Ogólnie pikuś :decayed: