Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Elektrycznie składane lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Skompletowałem sobie zestaw elektrycznie składanych lusterek do mojej A4. Chciałem rozebrać mechanizm przeczyścić i nasmarować aby potem nie było kłopotów no i jak do tej pory nie za bardzo wiem jak się dobrać do tego mechanizmu może ktoś coś wie na ten temat? A głownie chodzi mi o taką sprawę...... lusterko prawe od strony pasażera składa się zarówno elektrycznie jak i ręcznie do tej samej pozycji. Natomiast z lusterkiem lewym kierowcy jest ciut inaczej. Jeśli wezmę ręką złożę lusterko to składa się jak najbardziej "do oporu" a elektrycznie już tak nie jest składa się nieco mniej. Zaznaczam ze podłączam zasilanie "na sucho" na stole warsztatowym i bezpośrednio w silnik składania lusterka pomijając jakieś wyłączniki krańcowe jeśli takowe są gdzieś w mechanizmie i silnik składa lusterko do kąt tylko może i starcza mu sił ale i tak nie osiągnie tej pozycji jakbym złożył lusterko ręką. Czy tak ma być? czy mam może coś poprzestawiane w zębatkach?

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to na forum masz podobny temat a w nim kroczek po kroczku wyjaśnione co masz zrobić- fotostory oczywiście.....