Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czyżby zużyty czynnik chłodzący ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponieważ dzisiaj jest dosyć ciepło chciałem włączyć i sprawdzić jak działa klima (w poprzednim sezonie było ok bo odgrzybiałem i nabijałem ją). Pojawił się problem, ponieważ przy załączonej klimie chłodzi tylko jeżeli ustawię temperaturę LO lub maks 18stopni a jeżeli dam powyżej 18-tu to zaczyna wiać ciepłe powietrze (pomimo załączonej klimy) i teraz nie wiem czy to są oznaki, że czynnik się już kończy ? Dodam jeszcze, że na LO oraz 18-tu stopniach ładnie chłodzi i teraz nie wiem co jest

Opublikowano
  • Autor

no ale to dziwne że jeżeli już przestawiam na 18,5stopnia to nagle przestaje chłodzić klima a zaczyna grzać... ;/ wydaje mi się, że wcześniej tak nie miałem...

Opublikowano

A może po prostu stara się osiągnąć zadaną temperaturę.

Opublikowano
  • Autor

czyli, że we wnętrzu było poniżej 18-stu stopni dlatego próbował dogrzać ?? hm o tym nie pomyślałem :P możliwe, że tak jest... ;) zobaczę i włącze na np 19 stopni i zobaczymy jak długo przy włączonej klimie będzie leciało ciepłe powietrze...chyba to dobry sposób na sprawdzenie ??

Opublikowano

Na pewno tak jest jak pisze furgon Nic się nie przejmuj wszystko z Twoją klimą jest ok.

Jak by się czynnik chłodniczy skończył to nie mógłbyś wyłączyć klimatyzacji. Cały czas świeciłby się ECON na panelu klimatronika.

Opublikowano
  • Autor

ECON ?? myślałem, że takie coś jest w panelach po lifcie... :P

Opublikowano

Ano jest :wink:

Odkąd nie ma pod zdjęciem informacji jaki kto ma samochód to nie mogę się odnaleźć. Dopiero teraz spojrzałem, że masz B5. Nie zmienia to faktu, że wszystko z Twoja klimą jest ok :kox:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie czyli w B5 przed liftem nie ma ECON prawda ? no szkoda że znikły te informację pod zdjęciem...uff to dobrze, że ok, bo już się martwiłem, że coś nie tak ;/