Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Problem z nadmuchem na szybę w klimatroniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z nadmuchami gdy wlacz nadmuch na szybe to raz mi wieje a gdy przelacze na kratki a poniej znowu na szybe to mi nieprzelancza tylko dalej wieje na kratki, niekiedy jest tak ze gdy wlacze na kratki to wieje na szybe i na kratki wszystko jest pomieszane pomocy

Opublikowano

kolego więc spotkał cię odwieczny problem silniczków nastawczych :tongue4: sprawdź na klimatroniku czy jest błąd , na 99.9% szwankuje silniczek do regulacji nawiewu klapy na szybe czasem wystarczy przeczyścić a czasem wymienić :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jesli chodzi o ten silniczek w schowku to wlasnie jest nowy bo stary juz niechial mi zalanczac klimy ale na starym tez tak bylo jak mam sprawdzc ten blad podpiac do komputera??

Opublikowano

Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji. Następnie naciśnij przycisk ręcznego nawiewu górnego. Wyświetli się 1c. ponownie naciśnij przycisk recurkulacji a wyskoczy ci błąd albo zero jeśli błędów nie ma. kody sprawdzisz na forum na samej górze są :wink4: ps silniczki są 4 a nie jeden poszukaj na forum który steruje klapa od górnego nawiewu

Opublikowano
  • Autor

dzieki a mozna jasniej bo zabardzo niewiem ktory to jest przycisk recyrkulajca

Opublikowano

dzieki a mozna jasniej bo zabardzo niewiem ktory to jest przycisk recyrkulajca

obieg wewnetrzny :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki ide popatrzec

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 16:27 _________________________________________________wyskoczylo mi 11 a jak chcialem jeszcze raz sprawdzic to bylo tylko 1c gdzie te kody??

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 16:35 _________________________________________________dowiedzialem sie ze klapa centralna czasem blokowana jak to naprawic??

Opublikowano

wpisz w szukajkę: klapa centralna

Opublikowano

co do naprawy to może pomóc ale nie musi mi pomogło na 2 miesiące potem znowu czasem działał czasem nie ale warto spróbować go zreanimować bo po co wydawać kase :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a jak niepomoze to co mam zrobic???