Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż wentylatora klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z demontazem wentylatora klimy.ponoć wystarczy jedną śróbke odkręcić?odkręciłem tą na górze i potem ponoć trzeba przekręcić cały wiatrak i wyciągnąć,tylko ze nie chce mi sie obkręcać a nie chce czegoś urwać napewno wystarczy odkręcić tylko tą jedną śrubke?

Opublikowano

Na dole jest jeszcze taki cycek,musisz go odchylić i przekręcić wiatrak

Opublikowano
  • Autor

dziękóweczka za podpowiedz z tym cyckiem bo nie wiedziałem.dzisiaj zdemontowałem wiatrak i troszke za silnie na ten cycek nacisłem i sie złamał:P:P ale jakoś sie go napewno przyklei:decayed: w domu podpielem pod prostownik i na chwilke drgnął i słysze buczenie także może uda sie go uratować:kwasny: i teraz mam pytanko jak sie dostać do szczotek bo mam problem ze sciągnięciem wiatraka z silniczka próbowałem młotkiem przez nakrętke ale nie dało rady może jest na to jakiś patęcik o którym nie wiem

Opublikowano
dziękóweczka za podpowiedz z tym cyckiem bo nie wiedziałem.dzisiaj zdemontowałem wiatrak i troszke za silnie na ten cycek nacisłem i sie złamał:P:P ale jakoś sie go napewno przyklei:decayed: w domu podpielem pod prostownik i na chwilke drgnął i słysze buczenie także może uda sie go uratować:kwasny: i teraz mam pytanko jak sie dostać do szczotek bo mam problem ze sciągnięciem wiatraka z silniczka próbowałem młotkiem przez nakrętke ale nie dało rady może jest na to jakiś patęcik o którym nie wiem

Mi też się ułamał ten cycek ale bez niego się trzyma.Co do ściągnięcia wiatraka to odrdzewiacz ale ciężko będzie

Opublikowano
  • Autor

udało mi sie go otworzyć i jest zajechany na maxa takze musze kupić nowy,i tu mam kolejne pytanko czy lepiej kupić nowy na allegro za 100 czy za 50 używke ale orginalną z valeo.bo słyszałem ze te nowe lubią sie psuć

Opublikowano

ja kupiłem używke za 30 zł i narazie spokój

Opublikowano
  • Autor

zalożylem dzisiaj nowy wentylator i nie kręci sie :( w domu sprawdzałem prostownikiem i chodził takze jest ok.miernikiem sprawdzałem wtyczke tą koło zbiorniczka wspomagania i napięcie wogóle nie dochodzi.bezpieczniki sprawdziłem te koło kierownicy i wszystkie są ok tylko przekaźnika nie miałem jak sprawdzić ale podejzewam ze będzie ok.stary wentylator był zajechany na maxa i te druciki ze szczotek na 2mm wyjechały rowki w komutatorze take obciążenie mógł robić i coś sie mogło przepalić od czego by tu zacząć szukać?