Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reset "ilości paliwa" pokazywanej na FISie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem gdyż po odłączeniu akumulatora i ponownym go podłączeniu i odpaleniu samochodu pokazuje mi, że do przejechania mam 2 razy mniej niż było wcześniej zanim klema została zdjęta. Wskazówka paliwa jest w tym samym miejscu co była. Istnieje jakaś możliwość zresetowania tego ? Byłem w nieautoryzowanym serwisie zapytać i polecili mi powrót do ustawień fabrycznych, tylko w jaki sposób ? Nie ma przycisku RESET czy tym podobne .. Audi a4 B6 2001 r.

Opublikowano

W chwili zdjęcia klemy resetuje się zapamiętane średnie spalanie, dlatego teraz pokazuje ci mniej kilometrów do przejechania. Pojeździj trochę, spalanie na fisie Ci spadnie i zwiększy się zasięg km do przejechania.

Opublikowano

zresetuj licznik przebiegu w FISie , wszystko zacznie liczyć się od zera w poprawny sposób

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, żadnego takiego przycisku nie ma .. może jakaś kombinacja jak do kasowania serwisu ?

Opublikowano
  • Autor

wiem jak usunąć serwis, więc czekam na jakiś pomysł odnośnie resetu .. ;) będę jezdził moze sie ustatkuje, zatankuję i sprawdze ;)

Opublikowano

To jak Ci pokazuje zależy tylko i wyłącznie od przejechanych kilometrów, komputer wylicza średnią. Np wyjedziesz na autostrade i będziesz jechał 90 km/h to Ci wzrośnie ilość kilometrów, wjedziesz do miasta i pare skrzyżowań czerwonych itd spadnie Ci znowu ilość kilometrów.