Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pojedyńczy stukot z prawiej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zimą jak było dużo śniegu miałem bliskie spotkanie z krawężnikem i od tego czasu mam mały problem mianowicie podczas ruszania i hamowania pojawia sie pojedyńcze udeżenie z prawej strony z przodu.luzu nie mam na wahaczach bo sprawdzałem, całe wachcze miałem wymienione 6miesiecy temu tarcze, klocki i amortyzatory też.nie wymieniałem tylko drązków, ale końcówki tak.stuknieci pojawia sie przy ruszaniu na wprost i przy nierównościach i czasem jak skręce w czasie jazdy dość mocno na nierównym.co to może być?Półośkę ruszałem reką i rusza sie standardowo z przegubami bez zmian.

Opublikowano

Byleś na szarpakach w jakimś serwisie? Polecam SpeedCar ze swojej strony, niedawno byłem, 20zł i Ci wszytko powiedzą co jest nie tak.

Opublikowano

A ja kolego polecam Ci na Zawieprzyckiej 8L. Tylko musisz trafić na pana chudszego, bo grubszy robi na odwal. Pan jest naprawdę konkretny i wkłada serce w to co robi, a co najważniejsze - zna się na rzeczy. Mi podobnie stukało, ale miałem tak również przy hamowaniu - to był wahacz.

Opublikowano

a ja proponuję sprawdzić czy jest na miejscu sprężyna trzymająca zacisk - taki wygięty drut na zewnątrz zacisku. Mi pękła i takie miałem właśnie objawy :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam sie czy to nie prawa poduszka pod silnikiem.Ona jest jakoś przymocowana do stabilizatora.jak ja sprawdzic?

---------- Post dopisany 16-04-2012 at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2012 at 09:53 ----------

problem rozwiązany banan sie polużnił. Dziekuje za pomoc