Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Box dachowy w długą podróż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów klubowiczów. Drugi rok z rzędu postanowilismy wybrac sie do Chorwacji (polowa wrzesnia - ktos chetny przy okazji to zapraszam, na dwa auta zawsze razniej). Jedziemy w 5 osob takze postanowilem wynajac na te wakacje box dachowy 450 litrow (okazuje sie, ze to wychodza smieszne pieniadze (25zł/doba). Pytanko moje jest takie: nie jezdzilem nigdy z czyms takim nad glowa wiec pytam czy jest jakas odczuwalna roznica w prowadzeniu auta i czy szumi to jakos strasznie podczas jazdy i buja? Wiem, ze spalanie wzrasta ok 10% ale da sie przezyc. Predkosc 140 max.

Box marki Thula.

Z gory dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

no z tymi boxami to raczej problemu byc nie powinno

a jechałeś już taką trase w 5 osób ? bo z doświadczenia moge powiedzieć, że w tamtym roku prowadziłem na woodstock ode mnie prawie 500 km do kostrzyna i jechalismy w 5 osób, ja problemów nie miałem, ale ludzi z tyłu to mi troche szkoda było pod koniec to już ledwo siedzieli, a powrót jeszcze gorszy korki były porównywalne z tymi z '69 z amerykańskiego wooda, przez 7 godzin przejechałem całe 3 kilometry plus koło 7 reszte drogi :decayed: i po tym czsie ludzie z tyłu ledwo z samochodu wysiedli. b5 jest niezłe do dlugich tras dla 4 osób nie koniecznie dla 5:whistling:

Opublikowano
  • Autor

a jechałeś już taką trase w 5 osób ?

W tamtym roku jechalismy takim samym skladem (ja, zona, moja siostra, szwagier i szwagierka) - 1100 km w jedna strone. Musialy sie zmieniac co tankowanie (ok 300km) bo osoba w srodku z tyłu ma faktycznie nie ciekawie. Ale koce pod plecy i dają rade. W tym roku jedziemy jeszcze dalej bo miedzy Split a Dubrownik takze przystankow bedzie wiecej.

Dzieki

Opublikowano

Box szumi mniej niż same belki, tzn same belki na dachu szumia bardzo, z boxem praktycznie nie szumi... no może trochę.

Co do prowadzenia to mialem 4 osoby i full bagażnik plus full box 480 L i nie działo się absolutnie nic złego.