Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

proszę o porade bledy :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie podczas dzisiejszego szosowania moja perłą do czestochowy niestety droga dziurawa i wyskoczyl mi blad air bag poniżej cod błedu co to moze byc? ten błąd usunołem i narazie nie wyskoczyl bo pewnie nie jezdzilem po dziurach....

Address 15: Airbags Labels: 8E0-959-655-84.lbl

Part No: 8E0 959 655 J

Component: Airbag 8.4EP 1002

Coding: 0010702

Shop #: WSC 55555 888 999999

VCID: 3E783CA6562DA3EC

1 Fault Found

00654 - Seat Belt Tensioner Igniter; Driver Side (N153)

001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent

Oraz od kilku tygodni mam taki bład jesli chodzi o centralny zamek i tego błedu nie da sie usunac caly czas jest :/ i boje się że to może byc cos poważnego ;( pomóżcie

Address 46: Central Conv. Labels: 8E0-959-433-MAX.lbl

Control Module Part Number: 8E0 959 433 AT

Component and/or Version: Komfortgerát T23 1210

Software Coding: 07028

Work Shop Code: WSC 55555

Additional Info: 8E1959801B Tőrsteuer.FS BRM 0003

Additional Info: 8E1959802B Tőrsteuer.BF BRM 0003

Additional Info: 8E0959801A Tőrsteuer.HL BRM 0204

Additional Info: 8E0959802A Tőrsteuer.HR BRM 0204

VCID: 830E0D52FD4F8E04

2 Faults Found

01366 - Opened Due to Crash Signal

35-00 - -

01561 - Left Rear Door

61-00 - Won't De-Safe

Opublikowano

Pewnie autko było uderzone od strony pasazera to i błedy są :wink: pas do wymiany .

Bład 01561 mowi nam o zasniadziałych stykach w zamku drzwi , do czyszczenia , temat w DZIALE WARSZTAT.

Opublikowano
  • Autor

bite raczej nie bylo :) myslalem ze ten blad poprostu wyskoczyl bo po tych dziurach przejechalem od stycznia mam auto i nie wyskakiwalo dopiero teraz to wyskoczylo

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

a założyłem niski profil i felgi 18 to sztywniejszy jest i tak myslalem ze to przez to ale jesli mowicie ze bite to jak to mozna sprawdzic?

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

a założyłem niski profil i felgi 18 to sztywniejszy jest i tak myslalem ze to przez to ale jesli mowicie ze bite to jak to mozna sprawdzic?

Opublikowano

Dla pewności mozesz sprawdzić okablowanie , mozliwe ze gdzies kabelki sie przetarły .

Opublikowano
  • Autor

ale ten blad mowi nam o czym bo nawet nie wiem gdzie patrzec na te kable

Opublikowano
  • Autor

bo ten blad air bag mowi nam o napinaczu od kierowcy a nie o pasie przednim :/

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

wiec mowisz Grześku zeby szukac pod fotelem gdzies?

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

wiec mowisz Grześku zeby szukac pod fotelem gdzies?

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

a i jesli chodzi o ten problem z zamkniem to musze zdjac tapicerke ? czy na tym polaczeniu miedzy słupkiem a drzwiami jest problem?

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

a i jesli chodzi o ten problem z zamkniem to musze zdjac tapicerke ? czy na tym polaczeniu miedzy słupkiem a drzwiami jest problem?

Opublikowano

Tak bład tyczy sie zapalnika napinacza pasazera :wink: sprawdz kabelki co idą od niego w slupku B

Opublikowano
  • Autor

ale mowisz ze to moze byc przez to ze moglo byc kiedys bite? ;(

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

wiec jak ja bede to rozbieral ten slupek b i tapicerke tylnich drzwi to odrazu moge zakupic nowwa cala bo wszystko polamie:/

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ----------

wiec jak ja bede to rozbieral ten slupek b i tapicerke tylnich drzwi to odrazu moge zakupic nowwa cala bo wszystko polamie:/

---------- Post dopisany 01-05-2012 at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2012 at 20:57 ----------

jesli chodzi o airbag to blad usunolem a jesli chodzi o ten bload w komforcie to po usunieciu wyskakuje taki tekst - Fault Codes have been Erased

No Faults Found

DTCs not supported by controller

or a communication error occurred

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ----------

i nie wiem co i jak :( juz wszystkie kostki odpiolem przeczyscilem i dalej kicha....

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

i nie wiem co i jak :( juz wszystkie kostki odpiolem przeczyscilem i dalej kicha....

---------- Post dopisany 06-05-2012 at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany 01-05-2012 at 18:41 ----------

up wie ktos co moze to bys jesli chodzi o te drzwi?

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

up wie ktos co moze to bys jesli chodzi o te drzwi?

Opublikowano
Pewnie autko było uderzone od strony pasazera to i błedy są :wink: pas do wymiany .

Bład 01561 mowi nam o zasniadziałych stykach w zamku drzwi , do czyszczenia , temat w DZIALE WARSZTAT.

Chyba zostaje tylko wymiana.