maciejak Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, od kilku tygodni mam problem z navi RNS-E ori. Do pewnego momentu wszystko było ok. Potem zaczęła pokazywać, że jestem w zupełnie innym miejscu. Czasami po chwili jazdy załapie dobre namiary i pokazuje dobrą trasę, a czasem wywala mnie gdzieś na drugą stronę miasta. Pomóżcie pls.
alvaro Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 podepnij VAGa bo to podstawa, możesz spróbować zrobić jej hard reset ale nie obiecuję że to pomoże (wł navi i trzymać przycisk od włączania aż się navi zrestartuje)
maciejak Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 A wiesz może co może być tego przyczyną? Myślałem że może coś z laserem, ale skoro podaje wszystkie nazwy, a myli współrzędne to może antena (ale co mogłoby się w niej zepsuć?)
maciejak Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 dzięki, myślałem, ze to typowy przypadek w takim razie zawitam na spocik i dopiero się okaże
Aydaho Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 wyciągnij navi i sprawdz mocowanie anteny - jak jest OK to VAG
maciejak Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 na razie reset pomógł, zobaczymy jak będzie dalej
Rekomendowane odpowiedzi