Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Tapicerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ledwo się zarejestrowałem a już mam drobniutkie 2 pytanka i pewno nie są one ostatnimi. Czy we wszystkich a4 b6 avant elementy tapicerki (pomiędzy podsufitką a a tapicerką drzwi) powleczone są materiałem? U mnie tak. Niestety poprzedni właściciel woził dziwne przedmioty (może i deski) i w kilku miejscach przeorał mi te elementy. Tragicznie to nie wygląda, jeździć się da, ale mój zmysł estetyczny cierpi.

Co koledzy poradzą na połamany zamek schowka na trójkąt ostrzegawczy w klapie kufra. Można to kupić w ASO

Opublikowano

Kupisz w ASO i nie kosztuje to tak drogo. Co do tapicerki, poszukaj firm specjalizujących się w ich wymianie, sam przewiduję zmianę i już znalazłem firmę, która robi takie usługi w ciągu jednego dnia.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

skorzystam z wątku i się podepnę...

zamknięcie trójkąta składa się z 2 elementów osadzonych w dziurce... jeden (pod kolor plastików- u mnie szary - to ten którym kręcimy) a drugi czarny to ten który blokuje klapkę trójkąta przed otwieraniem - oba wciskają się w siebie wzajemnie...

może ktoś ma ETKĘ (bo w online'owej nie mogę znaleźć) na kody tych elementów (szczególnie tego czarnego - bo mam złamany)... może ktoś zna również cenę (choć to pewnie grosze) ?

Pozdrawiam