Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 Avant BKN 3.0 TDI QUATTRO S Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko ładne :wink: tylko zastanów się nad innym dystansem z przodu bo chyba za mocno koła wystają.Ale to takie moje OT,a autko jest Twoje i Ty decydujesz.Powodzenia w modach i miłego użytkowania.:decayed:

Opublikowano

Witam,

autko ładnie się prezentuje lecz mam pytanie. Grill jest ze znaczkiem S-Line a zderzak był zmieniony czy jest taka wersja, że zderzak nie jest S line ?

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

Witam,

autko ładnie się prezentuje lecz mam pytanie. Grill jest ze znaczkiem S-Line a zderzak był zmieniony czy jest taka wersja, że zderzak nie jest S line ?

Opublikowano
  • Autor
Witam,

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

Witam,

Cześć, autko mam od dwóch tygodni, z tego co wiem zderzak jest oryginalny razem z grillem, wychodzi na to że to taka wersja. Autko posiada pełne wyposażenie S-Line , ale słyszałem że jest coś takiego jak pakiet aerodynamiczny S-Line i wtedy zderzak ma inny wygląd.

Pozdrawiam Tycjan

Opublikowano
Witam,

Takie modele wychodziły:wink:

Opublikowano

TYC_JAN rozglądaj się za listwami drzwiowymi od S4 i lotką od S-line na klapę bagażnika i będzie kozak autko.:kox:

Opublikowano
  • Autor
TYC_JAN rozglądaj się za listwami drzwiowymi od S4 i lotką od S-line na klapę bagażnika i będzie kozak autko.:kox:

Siema Daniel , lotka jak najbardziej jest brana pod uwagę, natomiast listwy zobaczymy. Ale końcówka wydechu u Ciebie robi wrażenie :)

Opublikowano

fajny furak! i ten 3.0 mmmmmmmmmmmmmm... bajka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy przod faktycznie jest wyzej niz tyl? Z tego co widze to bardzo duzo jest takich tu na forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

recaro sline ?a co to ?:) albo firma recaro, albo audi w wersji sline

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

[

---------- Post dopisany 28-07-2012 at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2012 at 23:07 ----------

recaro sline ?a co to ?:) albo firma recaro, albo audi w wersji sline

Cześć, fotele są S-Line, z informacji jakie posiadam, słyszałem że do S-line-a recaro robi fotele, ale od niedawna zauważyłem że rzeczywiście Recaro to zupełnie inny fotel niż S-Line. Ile w tym prawdy ?

Pozdro

Opublikowano

Recaro

DSC_0076_1.jpg

s line

dd30b69cd2011.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za linki, już wszystko wiem, więc posiadam S Line fotele. Dzięki kolego za sprostowanie .

pozdro :hi:

---------- Post dopisany 10-08-2012 at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany 05-08-2012 at 19:34 ----------

no profil gumy strasznie wysoki..

I na wszystko przyszedł swój czas, Dunlop Sport Sp 1 225/40/18

Przez grzeczność dziś przyznam że te co były 235/45/18 to były balony ;) Automatycznie poprawa jakości prowadzenia furaka.

Pozdrawiam