Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie uznano reklamacji-co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kompletne sprzęgło wymienione- Sachs(dwumas,tarcza,docisk,łożysko) nowe oczywiście. Nic nie dudni,nie szura.Z wciśniętym sprzęgłem i na jałowym wreszcie cisza!Ale jest nowy problem!Tak twardo odpala-szarpnie przy odpalaniu(jakby poduszki pod silnikiem).A jak odpalam na jałowym (bez sprzęgła)to wogóle tragedia.Zaczeszczy jakby miało się coś rozlecieć(coś jakby rozrusznik) obroty na 500 i zgaśnie!Jak jest zimny to odpala dobrze tylko tak zerwie(szarpnie) z wciśniętym sprzęgłem mniej szarpnie(i nie ma tego zgrzytu).Przy gaszeniu jest ok!

No i po rozebraniu okazało się,że dwumas do wymiany.Ma bardzo duży luz i bije przy odpaleniu!!!Nowy zestaw Sachsa,PRZEJECHAŁEM 300km W DWA DNI! Idzie do reklamacji.Masakra jakaś

Dzisiaj dostałem emaila. Reklamacji nie uznano.Stwierdzono,że koło jest sprawne a luzy mieszczą się w granicach podanych przez producenta. Kużwa paranoja.Bo mechanik twierdzi,że ten luz jest tak duży jak w zużytym dwumasie,które wymienia się na nowe(a mechanik porządny,wymienił sporo dwumasów i wie co mówi). Pany co dalej z tym czynić?
Opublikowano
  • Autor

Już mam dość!Sprzęgło wysłałem do sprzedawcy 24.04. a 14.05. dostałem info od sprzedającego,że reklamacji nie uznano.Ale sprzęgła do dzisiaj mi nie odesłano.A to już w sumie prawie miesiąc od wysłania.Ile to można czekać:wallbash: Normalnie tragedia jak oni podchodzą do klienta.Tylko jak kupujesz to pięknie mówią i oczy mydlą! Nie dość,że nie uznali mi reklamacji (uszkodzonej dwumasy),to jeszcze mają problem z wysyłką zwrotną.:kwasny: