Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spryskiwacze szyby i bixenonów,wycieraczki przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem dotyczy przednich wycieraczek i spryskiwaczy przednich i bixenonów.Wszystko przestalo dzialać od razu.błędy w centr zesp elektrycznym dają się kasować, po włączeniu wycieraczek i spr pojawiaja się dwa 01753 i 01754.opis błędów 01753 silnik wycieraczk przednich(v) poziom 1,dla kodu 01754 poziom 2.bezpieczniki 36,37 sprawdzone .Ma ktoś jakiś pomysł??

Opublikowano
  • Autor

MCE?powiem szczerze,że nie bardzo u mnie ze skrótami...Można jaśniej?Dodam,ze ostatnio dokładałem bluetooth i adapter tv free.Było rozbierane przy radiu i schowku...Może z tym być związek?

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

ok dzieki poczytam.a gdzie znajduje sie MCM?

Opublikowano
  • Autor

pod osłoną kierownicy czy pod maską?

Opublikowano
  • Autor

jeszcze zauważyłem,ze nie ma klaksonu!ostatnio go nie używałem ale mysle,że jedno z drugim ma zwiazek...

Opublikowano

wyciągnij tego moduła MCE i zobacz czy sie nie przyjarał , ostatnio u ojca wymieniałem w B7 bo dostawała sie woda przy ecu i moduł sie skopcił:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

wyciągnałem go i nic nie widać i nic nie czuć (suchutki)ale wychodzi na to,że to moduł.znajomy elektronik sprawdzał po schematach i wszystkie zasilania i masy do modułu dochodza.podobno nie puszcza masy na przekażnik..manetki,kierownice po naciśnieciu klaksonu vag widzi.uruchomił mi wycieraczki dając mase na ten przekaznik i działają ale jeszcze spryski ksenonow i klakson.szukam takiego modułu ale akurat z takim nr nie widze..moj nr to 8e0 907 279F orientuje sie ktos czy mozna podpasowac inny?

Opublikowano
wyciągnałem go i nic nie widać i nic nie czuć (suchutki)ale wychodzi na to,że to moduł.znajomy elektronik sprawdzał po schematach i wszystkie zasilania i masy do modułu dochodza.podobno nie puszcza masy na przekażnik..manetki,kierownice po naciśnieciu klaksonu vag widzi.uruchomił mi wycieraczki dając mase na ten przekaznik i działają ale jeszcze spryski ksenonow i klakson.szukam takiego modułu ale akurat z takim nr nie widze..moj nr to 8e0 907 279F orientuje sie ktos czy mozna podpasowac inny?

jeśli nie posiadasz lusterka fotochromowego i przełącznika z Auto to możesz zastosować np z literką E

Opublikowano
  • Autor

Mam lusterka wszystkie fotochromy i przełącznik z auto równiez.

Opublikowano
Mam lusterka wszystkie fotochromy i przełącznik z auto równiez.

to musi być F:wink:

Opublikowano
  • Autor

a od b7 może z końcowką n, m lub l ?nigdzie nie moge znalezc zadnej informacji...

Opublikowano
a od b7 może z końcowką n, m lub l ?nigdzie nie moge znalezc zadnej informacji...

tylko z literką końcową F inny nie pasuje pod Twój wypas , z B7 to zupełnie inna bajka co znaczy że tyż nie pasi:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ok.Szukam więc z literką F.Dzięki!

Moduł z literką F założony i wszystko działa.