Wujek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ile wynosi rezerwa paliwa w 1.9TDI AFN? Ostatnio gdy zaświeciła mi się rezerwa paliwa to przezjechałem tylko 15km i samochód mi stanął. Podejrzewam, że pływak w baku się zacina. Wczoraj zalałem pół baku, przejechałem 200 km i teraz wskazuje mi ponad połowę! Jak się dostać do baku i czy mogę sam to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 spokojnie powinienes zrobic koło 80km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 7 litrów ma rezerwa paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 prosze kontynuowac tutaj :arrow: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=863&highlight=rezerwa zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi