Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podlączenie led S6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam:hi: prosiłbym o pewien schemat bądź malą podpowiedź jak podłączyć ledy od s6 w celu sprawdzenia ich działania :whistling: czy może potrzebny jest jakiś moduł? parę osób już bawiło się tymi ledami dlatego liczę na pomoc:hi:

---------- Post dopisany 11-06-2012 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2012 at 19:58 ----------

nikt nie wie jak podłączyć ledy od s6:whistling:

http://www.adjuger.ch/pictures/articles/1662_0.jpg

Opublikowano

Nie miałem ich w reku ale tam do kazdej dochodzi tylko 2 przewody? + i -? czy więcej?

Opublikowano
  • Autor

na razie do żadnego:decayed: po prostu mam okazje dorwać w dobrej cenie i chce sprawdzić na miejscu czy działają:whistling:

---------- Post dopisany 15-06-2012 at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2012 at 19:20 ----------

?:whistling:

Opublikowano

to nie są od skody RS ledy :whistling: masz trzy przewody ?tak

Opublikowano

Tutaj masz wątek o instalacji zrobionej przez kolesia z Audizine: DIY: S6 LED S-Line Installation - Umnitza Aries LEDs

Ja u siebie instalowałem ledy od Q7 V12. Dochodzą 3 przewody. Z tego co pamiętam dwa skrajne zewnętrzne trzeba zmostkować i podać napięcie +12V. Skrajny wewnętrzny to masa. Normalnie wszsytko podpięte jest pod odpowiedni moduł komfortu, który wykorzystuje wszystkie 3 przewody do przygasania ledów. Tutaj trzeba sobie radzić trochę na skróty. Ja to odkrywałem metodą prób i błędów z zasilaczem 12V o małej mocy i nic nie spaliłem :) Całość podłącz pod instalację świateł dziennych (DRL).

2012-03-23_08-37-55_854.jpg

Najlepiej jednak jakbyś doinstalował specjalny moduł do świateł DRL z obsługą czujnika oświetlenia (trzeciej firmy). Niestety zamontowanie oryginalnego modułu komfortu z S6 nie wchodzi w rachubę.

Dzięki temu ledy będą przygasać automatycznie o 70% po zmroku lub wjechaniu w tunel. Mają niezłą moc i potrafią po zmroku oślepiać.

Opublikowano
  • Autor

dzięki za podpowiedz:thumbup1: