NYNA Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Koledzy poszedł mi alternator.Mam u siebie Valeo.Dzwonilem do serwisu i pytałem czy Bosha jak kupie to też bedzie działał.Gość mi powiedział że oni w serwisie teraz mają tylko Bosha jak bym chcial kupić(jedyne 1800 zł w serwisie).I mówi mi pan że bedzie pasował bo były monatowane albo takie albo takie.No to pojechalem i kupiłem Bosha używanego oczywiście zawiozłem do elektryka i jak spojrzał to mówi mi że do Bosha jest wejscie na dwie wtyczki a w moim Valeo jest jedna wtyczka i odemnie z auta wychodzi jeden kabel tylko.I teraz nie wiadomo jak go wloży to czy to drogie wejscie nie jest od obrotomierza i nie wiadomi czy będzie działał mi obrotomierz. Czy ktoś miał już może podobny problem? Może da sie ten przedód jakoś przerobić żeby wszystko działało? [br]Dopisany: 21 Maj 2008, 08:58 _________________________________________________Sprawa się rozwiązała. Elektryk założył Bosha i wszystko działa :> Także temat zamknięty.
NYNA Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Opublikowano 31 Maja 2008 250 zł dalem.Można taniej znaleź ale po tym widać było że taki jeszcze nie zmęczony życiem jak mój.I wykręcony z anglika nie po regeneracji,gość mi dał gwarancje na pismie więc mam nadzieje że na nim pojezdze troche.
Rekomendowane odpowiedzi