Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] jeszcze raz o ksenonie i CB - ale nieco inaczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem, wiem było dziesiątki razy, ale tym razem inne i konkretne pytanko:

sprawdzilem że na pewno nie sieje mi z przetwornic na zasilanie, zasiliłem radio z innego aku i jest to samo, drugi test wykazał że radio z wypiętą anteną działa tak samo z ksenonem jak i bez ksenonu, jak tylko podepnę antenę zaczyna się jazda, trzaski, szumy itd. test kolejny pokazał że stając obok mojego samochodu innym autkiem z inną anteną koleś nie miał najmniejszej różnicy, więc odpada mit o tym że przetwornice sieją naokoło jak szalone (są zaekranowane przeze mnie b.dokładne i dokładnie uziemione do minusa w aku). wszystko wskazuje na to że sprawę załatwi dobra antena, pewnie wiercona albo przykręcana jakimś nowym uchwytem, podobnym do relingu, ale jakimś innym.

pytanie, czy jest ktoś kto założył HIDA i ma spoków w CB, jaką ma antenke, radio u mnie to ONWA MK3 i do tego antenka ML45 (o ile nie pomyliłem symbolu) nie jest to też kwestia uziemienia anteny. bo uziemiłem ją b.dokładnie i nie ma różnicy. na 99% to kwestia dobrania odpowiedniej anteny, widziałem jakieś anteny presidenta (okolo 250 zł) krótsze z jakimś dziabągiem, który przypomina wąską puszkę z ukrytymi jakimiś zwojami. sorki że tak lakonicznie, ale nie zam się na symbolach, może jest ktoś kto używa podobnego zestawu i jakoś dojdziemy jak to ugryźć.

Opublikowano

Powiem Ci tak że, mialem HID-y jeszcze chyba z pierwszej ich generacji...siało ile mogło , zakłócenia CB były...zmieniłem przetwornice w HiDach i jest :th:

radio president harry II antena president nie podam nazwy ale taka malutka na mgnesik....

Opublikowano

Potwierdzam wina przetwornic,zmień na inne ,tak zrobiłem i jest spokój :)

Opublikowano
  • Autor

cuber, waskipl - to jeszcze mi powiedzcie na jakie zmieniliście że zagrało jak należy? jakiś model czy jak? albo konkretna aukcja może?

Opublikowano

Wejdz na małopolskie i zapytaj Sokoła :)