kamel50 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czy kazde b7 2.0 tfsi ma zbiornik paliwa 70l ? Bo mi cos nie pasuje, tankuje auto pod korek, ruszam w trase spalanie na komputerze mam 10l/100km, po przejechaniu 400km. Liczac takie spalanie to na zbiorniku powinno auto zrobic 700km do 0. A mi odnzatankowanian pokazuje ze max przelet to 600km a nawet mniej O co w tym chodzi
HeresR32 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ilosc kilometrow do zatankowania jaka pokazuje wyswietlacz jest mniejwiecej szacunkowa dodatkowo jest jakis zapas, kiedys na 0 udalo mi sie przejechac jeszcze 40km dalej nie sprawdzalem bo wolalem zatankowac co parawda byl to mercedes ale raczej nie ma roznicy
kamel50 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ilosc kilometrow do zatankowania jaka pokazuje wyswietlacz jest mniejwiecej szacunkowa dodatkowo jest jakis zapas, kiedys na 0 udalo mi sie przejechac jeszcze 40km dalej nie sprawdzalem bo wolalem zatankowac co parawda byl to mercedes ale raczej nie ma roznicy Jasne ze tak jest, ale skoro oblicza spalanie ktore raczej szacunkowe nie jest to i powinno km podawac wg spalania, a tu tak nie ma. Mam inne auta i tam nie ma takiego problemu
Rekomendowane odpowiedzi