Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z klimatyzacja blad 00710 Motor klapy odmrażacza – V107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak w tytule taki mi sie wyswietla blad. Jadac w niedziele na autostradzie w niemczech poczulem od spodu uderzenie w samochod, poprostu myslalem ze jakis kamien albo cos takiego, ale po chwili klimatyzacja przestala chlodzic wiec zjechalem na parking bo pomysalem ze to pasek od sprezarki sie urwal i dlatego bylo takie uderzenie i klima przestala dzialac od tego, ale podnoszac maske na parkingu pasek jest sprezarka tez wiec wszytsko niby okej ale klima nie chlodzi, przycisk ECON dziala normalnie wlacza i wylacza sie, ale klimy nie mam podpinajac vaga wyskoczyl blad 00710 Motor klapy odmrażacza – V107, wiec znlazlem na forum ze to te silniczki pod schowkiem odkrecilem posprawdzalem ale wszytskie chodza prawidlowa zrobilem nastawy podstawowe ale wciaz d*pa klimy jak nie bylo tak nie ma. Czy to moze to sprzeglo od klimatyzacji sie odkrecilo i uderzylo w auto od spodku teraz jestem w belgii nie mam zabrdzo warunkow tego sprawdzic mial moze ktos taki przypadek. Wiem tyle ze sprezarka jest pasek od sprezarki jest nie urwal sie blad skasowalem i juz nie powrocil. Moze ktos doradzi od czego zaczac ? Moze jakos samemu mi sie uda to naprawic.

Jeszcze mialem taki blad 01320 - Control Module for Climatronic (J255)

dziekuje pozdrawiam

teraz nie mam zadnych bledow ale klima nie dziala

Opublikowano

Zerwało Ci śrubę mocującą sprzęgło zrywalne klimatyzacji dlatego zabierak uderzył w osłonę silnika (to właśnie słyszałaś).

http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/brak-oslony-sprzegla-zrywalnego-234292/

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Sam zabierak wygląda tak:

DSC00703.jpg

ten jest właśnie uszkodzony- urwało śrubę mocującą i obrobiło wielowypusty.

Opublikowano
  • Autor

Ja u siebie przy sprezarce widze tylko ten czpien ktory sie nasadza ta obudowe jak tu na tym zdjeciu wyzej on jest taki zabkowany srebrny i nie mam teraz zadnej wkreconej sruby. wiec trzba kupic taki dekielek i srube.?

Na allegro znajde cos takiego czy szukac po sklepach ? czy serwis czy moze intercars ?