wesz82 Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Witam! Swojego czasu zauwazylem ze na cewce zaplonowej znajduje sie trosze oleju(dokladnie tam gdzie znajduja sie oznaczenia)przetarlem ja szmatka ale po pewnym czasie ta przypadlosc wrucila wiec z tego faktu ze ta cewka znajdowala sie bloisko korka wlewu oleju postanowilem ze dla sprawdzenia przeloze ja najdalej od korka noi lipa bo ciagle na niej zbiera sie olej,tylko na niej na innych nie ma sladu oleju! dodam jeszcze ze usczelka ktora jest u podstawy cewki ma ubytku okolo 2cm!swiece suche przewody prowadzace z cewki takze i juz nie wiem co mam robic?mial ktos taki problem???
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Możesz wstawić jakies zdjęcie jak to wygląda? Na początku chciałem pisać, że pusciła ci uszczelka dekla zaworów która ma 4 oczka własnie na cewki. Ale skoro zmieniłes miejscami cewki to jestem trochę zdezorientowany...
wesz82 Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 Możesz wstawić jakies zdjęcie jak to wygląda? Na początku chciałem pisać, że pusciła ci uszczelka dekla zaworów która ma 4 oczka własnie na cewki. Ale skoro zmieniłes miejscami cewki to jestem trochę zdezorientowany... dobra poziu ale dopiero jutro!pzdr przepraszam ze tak pozno ale jakos nie mialem czasu wiec oto fotki prosze o podpowiedz co moze byc tym spowodowane???pzdr
Rekomendowane odpowiedzi