Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

DLS czy Hertz ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: witam , chciałbym zasięgnąć waszej porady gdyż zastanawiam się nad wymianą głośników w drzwiach bo są już zużyte :kwasny: a w dodatku zaczął warczeć sub na tylnej półce :kwasny: Zastanawiam się nad głośniczkami Hertz i do tylnych i do przednich drzwi , ale mam dylemat bo nie słyszałem jak to gra,może ktoś z was ma taki sprzęcik u siebie i może cokolwiek o tym powiedzieć lub polecić coś lepszego (jeżeli chodzi o cenę to myślę,że do 1000zł).Mam też dwa głośniki DLS PS6 80watts i nie wiem czy lepiej byłoby dokupić kolejne dwa czy lepiej wymienić na nowe np Hertz ? Co waszym zdaniem będzie lepsze Hertz czy DLS ?? z góry dzięki za pomoc :) pozdro

---------- Post dopisany 01-09-2012 at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany 27-08-2012 at 23:37 ----------

:hi: witam , chciałbym zasięgnąć waszej porady gdyż zastanawiam się nad wymianą głośników w drzwiach bo są już zużyte :kwasny: a w dodatku zaczął warczeć sub na tylnej półce :kwasny: Zastanawiam się nad głośniczkami Hertz i do tylnych i do przednich drzwi , ale mam dylemat bo nie słyszałem jak to gra,może ktoś z was ma taki sprzęcik u siebie i może cokolwiek o tym powiedzieć lub polecić coś lepszego (jeżeli chodzi o cenę to myślę,że do 1000zł).Mam też dwa głośniki DLS PS6 80watts i nie wiem czy lepiej byłoby dokupić kolejne dwa czy lepiej wymienić na nowe np Hertz ? Co waszym zdaniem będzie lepsze Hertz czy DLS ?? z góry dzięki za pomoc :) pozdro

Synki a co myślicie o Graund zero ??

Opublikowano

hej:)

Ja na twoim miejscu zrezygnował bym z głośników z tylnych drzwi oraz z półki bo to daje zero efektu a zainwestował w przód. hertz ma dobre głośniki ale dobre zaczynają się od 1500zł w górę. Natomiast tempo 6 moim zdaniem góruje nad nimi a cena to od 600 do 750zł. Do tego jakiś dobry piecyk. Skoro jesteś ograniczony do 1000zł. to bym poszukał na allegro jakiegoś starego wzmacniacza np. signat roc 2 lub 3. można je kupić za około 100zł-200zł. a klasą przewyższają te za 1000zł ludzie nie wiedzą co sprzedają. Oczywiście wygłuszenie to podstawa i od tego bym zaczynał. Do tego sub. ale to już kwestia gustu i pierdolnięcia. A kwestia jakie masz radio u siebie? i jaki chcesz efekt uzyskać?