Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Oryginalne pokrowce? Gdzie kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro sprawdzę i podam cenę :)

Opublikowano

Dzieki i czekamy :)

Opublikowano

Ja nadal jestem zainteresowany. Czekam na cene i moze jakies info o kolorach... :confused4:

Opublikowano

Cena i wygląd? Jakieś zdjęcia?

Opublikowano

Ja też był bym chętny kupić takie pokrowce, tylko ile kosztują?? I jak są wykonane (znaczy materiał)??

Opublikowano

Ja też był bym chętny kupić takie pokrowce, tylko ile kosztują?? I jak są wykonane (znaczy materiał)??

Do B5 będą pasowały pokrowce od B6?

Opublikowano

Myśle, że tak, na pewno lepiej by wyglądały od tych z allegro. Siedzenia aż tak bardzo się nie różnią. Wiadomo że są trochę inne ale nie całkiem.

Opublikowano

Do B5 będą pasowały pokrowce od B6?

nie :)

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2008, 20:19 _________________________________________________Koledzy sprawdziłem jest to firma która produkuje pokrowce.Kilka servisów zamawia u nich produkty. :)

Zapewniają mnie że są naprwdę SUPER :th:

Montują je na salon jako orginały.Myślę że warto zadzwonić i kupić bez pośredników.W aso kosztują ok 550 zł :) Nie mało :no: No ale jakość kosztuje.

http://www.tapcar.pl/

Opublikowano

Dobra dzięki za informacje.

Opublikowano

Dzwoniłem i nie robią pokrowców od kilku lat(zajmuja sie tylko skórzanymi tapicerkami). Nawet nie chcą uszyć całej partii do A4 ;(

Opublikowano

Dzwoniłem i nie robią pokrowców od kilku lat(zajmuja sie tylko skórzanymi tapicerkami). Nawet nie chcą uszyć całej partii do A4 ;(

No co TY?

dziwna sprawa sprawdzę zaraz,moze cos pomieszałem [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 10:42 _________________________________________________No niestety kolega mnie w błąd wprowadził :embarrassed:

na obecną chwilę nie wiem gdzie kupić.Okazało się że kupowali od nich ale już tego nie robią .Ktoś nie sprawdził i mnie żle poinformował .Fakt już nie produkują. :)

Opublikowano

No co TY?

dziwna sprawa sprawdzę zaraz,moze cos pomieszałem [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 10:42 _________________________________________________No niestety kolega mnie w błąd wprowadził :embarrassed:

na obecną chwilę nie wiem gdzie kupić.Okazało się że kupowali od nich ale już tego nie robią .Ktoś nie sprawdził i mnie żle poinformował .Fakt już nie produkują. :)

Pozostaje szukać jakiegoś rzemieślnika, który by się podjął zrobić jakąś partie takiego towaru.

Opublikowano
  • Autor

a czy dowiadywal sie ktos moze w ASO w Niemczech? ja to tam z nimi po krzyzacku nie pogadam ale moze ktos by mogl sprobowac, chociaz nie wiem czy to sie bedzie oplacac...

Opublikowano

a czy dowiadywal sie ktos moze w ASO w Niemczech? ja to tam z nimi po krzyzacku nie pogadam ale moze ktos by mogl sprobowac, chociaz nie wiem czy to sie bedzie oplacac...

w piątek będę w ASO u siebie w UK więc jeśli jesteście zainteresowani mogę spytać :)

Opublikowano

w piątek będę w ASO u siebie w UK więc jeśli jesteście zainteresowani mogę spytać :)

pytaj, pytaj...

Opublikowano

pytaj, pytaj...

załatwione... jutro będą szczegóły :th:

zastanawia mnie jednak jedna rzecz a mianowicie czy te pokrowce będą pasować na przednie fotele :mysli:

dyskusja czy pasują czy nie i tak w tym momencie jest już zbędna bo nie mają pokrowców :thumbdown: