Hubert30 0 #1 Posted September 5, 2012 Witam Nie mogę założyć po demontażu kanapy z tyłu, nie wiem czy trzeba demontowac również oparcia aby założyć kanapę? Jesli ma ktos rysunek jak powinny byc poprzykręcane zapinki pasów oraz środkowy pas to będę wdzięczny za pomoc. Z góry dziekuję 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
wrclaguna 207 #2 Posted September 5, 2012 Wymontowanie i zamontowanie kanapy ; Wymontowanie – Przesunąć siedzenia możliwie jak najdalej do przodu. – Odczepić osłony mocowania fotelika dla dziecka (ISOFIX) (4 sztuki) -1- z mocowań -2-. – Po jednej stronie siedzenia sięgnąć obiema rękami pod ramę siedzenia -strzałki A-. – Pociągnąć kanapę -1- obiema rękami mocno i gwałtownie w górę -strzałki A-, aby hak druciany -2- został odblokowany z tulei mocującej -3-. – Powtórzyć te czynności po drugiej stronie -strzałki B-. – Wersja wyposażenia z ogrzewaniem siedzeń: odłączyć elektryczne złącze wtykowe ogrzewania siedzeń. – Wyjąć kanapę z samochodu. Zamontowanie Po każdym demontażu kanapy należy sprawdzić blachę podłogową, na którą są wkładane tuleje mocujące, a w przypadku zniekształcenia wyprostować ją. Po każdym demontażu należy sprawdzić ramę z drutu kanapy, a w przypadku zniekształcenia wyprostować ją. Tuleje mocujące muszą zostać wymienione po każdym wymontowaniu kanapy. 0 Go to top MONTAŻ NAWIGACJI KONWERSJE MIB MMI 3G 3G+ PL MENU LEKTOR USA EU Share this post Link to post Share on other sites
Hubert30 0 #3 Posted September 7, 2012 Dziękuję bardzo. A co w temacie mocowania zapinek pasów i 3 pasa? 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
wrclaguna 207 #4 Posted September 7, 2012 Masz mocowane je na sruby Co dokładnie potrzeba ? 1 Go to top MONTAŻ NAWIGACJI KONWERSJE MIB MMI 3G 3G+ PL MENU LEKTOR USA EU Share this post Link to post Share on other sites
Hubert30 0 #5 Posted September 20, 2012 Nie, juz sobie poradziłem a zadałbym głupie pytanie, a więc wielkie dzieki za instrukcję 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
yaro102 1 #6 Posted December 2 Witam. Nowe tuleje mocujące kanapę trzeba najpierw zamontować w blachę podłogową czy w ramę z drutu kanapy?Coś źle zrobiłem i tuleje nie chciały się zatrzasnąć do końca przy montażu kanapy. Będę wdzięczny za odpowiedź. 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Hubertus01 9 #7 Posted December 2 ja w a5 wkładałem najpierw w podłogę a na koniec wsunąłem drut w otwór i samo zaskoczyło 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
yaro102 1 #8 Posted December 2 Już wiem gdzie zrobiłem błąd. Nie wyprostowałem otworów W płycie podłogowej po demontażu i tuleje nie miały punktu zaczepnego. 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites