eve6 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Witam, Mam problem z pompą klimatyzacji, przy włączeniu klimatyzacji zaczyna mi piszczeć i rolka stoi w miejscu, czy ktoś spotkał sie z tym u siebie w aucie?? proszę o rady i wskazówki. Pozdrawiam,
jocker01 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 czesc, kolego rolka do wymiany skoro stoi, dlatego tez piszczy pasek, bo sie obciera o sztywna rolke. odradzam wlaczanie klimy przed wymiana paska bo sie predzej czy pozniej rozpadnie. Pozdrawiam Jocker01
eve6 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 przecież rolka bez załączonej klimy sie kreci, więc chyba jest okej???
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ale która rolka? czy mówisz o sprzęgle na kompresorze[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 19:30 _________________________________________________A pasek masz dobrze naciągnięty :gwizdanie:
eve6 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 mówie o rolce na pasek wielorowkowy
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 też się kręci tylko jak włączysz klimę ma większe obciążenie
Sebo83 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 A pasek masz dobrze naciągnięty :gwizdanie: no własnie...też mi piszczy klima, mam pasek troche luźny, jak go naciągnąć?
Rekomendowane odpowiedzi