rysiu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam, gdy odpalam zapłon wszystko świeci jak należy. Potem odpalam silnik i nadal wszystko ok. Następnie włączam przepisowo światła mijania i ... Ciemnieje mi oświetlenie na desce rozdzielczej, radyjku i klimie (kiedyś tak nie było). Jeśli chodzi o elektrykę, to kiedyś zdarzało się, że po odpaleniu auta nie działały kierunkowskazy, światła paliły bardzo słabo. Wystarczyło zgasic i odpalić jeszcze raz i działało. Jednak tego problemu już dawno nie miałem chodzi mi o pierwszą kwestię. Co może być tego przyczyną?
wojtek79 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 U mnie od dnia zakupu A4 ściemnia się podświetlenie na desce rozdzielczej, radyjku i klimie, wystarczy że włączę postojówki i już ściemnieje. To jest chyba po to żeby w nocy nie raziło za bardzo po oczach bo inaczej kręciłbyś specjalnie ściemniaczem żeby Cie nie bolały oczy.
rysiu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 tyle, że u mnie tak się dzieje dopiero od dwóch tygodni. i naprawdę nie widzę już temperatury na klimie z tak marnym podświetleniem
NYNA Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 A próbowałeś rozjaśnić tym pokrętłem pod obrotomierzem?
rysiu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 ta, faktycznie pokretlo pod obrotomierzem rozjasnilo, thx
Rekomendowane odpowiedzi