Jump to content
IGNORED

radio concert audi a4 b8

Recommended Posts

Posted

Witam

Wyczytałem na zagranicznych forach (niestety mój niemiecki jest za słaby) że w audi jeśli ktoś ma radio concert które obsługuje karty SD niestety do 4GB jest możliwość zrobić update z SW0210 na SW0310 wtedy dochodzi obsługa kart SDHC do 32 GB. Tak jak napisałem nie szprecham za bardzo jakby to powiedzieć wiem że gdzieś dzwoni ale nie wiem w którym kościele. jeśli ktoś znający ten język mógłby coś przeczytać i napisać, głównie chodzi o to jak zrobić ten update.

Posted

Z tego co wiem problem tkwi w czytniku kart ktory nie czyta sdhc. Sam software raczej nie zalawi sprawy.

• 1 month later...
Posted

Witam,

Odświeżam temat. Również byłbym zainteresowany takim upgradem, Z informacji na forach wynika że upgrade pomoże napewno.

Podobno można zrobić w ASO ale w PL nie pytałem.

Upgrade Audi A4 B8/A5/Q5 Radio Concert to support SDHC memory cards, fix reception/TP issues (by LoCal) - Audi A6 Q7 A8 A4 A5 Retrofit Jlkiasennus Nachrsten Retro-fit

Podobno upgrade rozwiązuje również jakieś problemy z odbiorem stacji radiowych i chyba informacji o utrudnieniach w ruchu.

Pytanie czy ma ktoś soft i ew jakąś instrukcję jak to zrobić ?

Skoro da się robić upgrady MMI to takie coś chyba również nie powinno być problemem ?

---------- Post dopisany 27-11-2012 at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany 09-11-2012 at 21:01 ----------

Nikt nie wie nic na ten temat ?