Jump to content
IGNORED

mmi 2g jak zainstalowac usb ?

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam pytanko. Czy jest mozliwosc zalozenia portu usb np. zebym mogl sluchac muzyki z pendriva ? Dodam jeszcze ze w podlokietniku mam , wyjscie AUX moze jest jakas przejsciowka ? Auto jest z 2008 roku, aha i jeszcze takie pytanie czy jest mozliwosc ustawienia tego komputera tak zeby pokazywal rzeczywiste zużycie paliwa ?

Posted

Kabelek do kupienia w ASO lub ALLEGRO

Posted

Szukaj kabelka z koncowka AUX a z drugiej strony USB :wink:

Posted
Szukaj kabelka z koncowka AUX a z drugiej strony USB :wink:

Grzesiek a pewny jesteś że to zadziała. AUX to wejście na sygnał liniowy z zewnętrznego odtwarzacza, a do odtwarzania plików z USB potrzebny będzie dodatkowy moduł. Podobny jak do Iphona tylko z USB.

Posted

Podłaczałem kiedys tak Ipoda :eusathink:

Posted

Tak ale to był zewnętrzny odtwarzacz. A koledze chodzi o pendriva i pewnie chciał by sterować z panelu mmi. A tak przez AUX nie da rady, bo to złącze zbiera tylko sygnał audio a nie dekoduje plików.

Kiedyś na allegro widziałem stacje dokującą taką jak do ipoda ale właśnie ze złączem usb.

Posted

To pewnie musi zamontować AMI a pozniej odpowiedni kabelek .

Posted

Chyba tak.

Grzesiek mam jeszcze jedną sprawę do ciebie masz gdzie sprawdzić jaki powinna mieć numer taśma do grzanej kiery w B6. Kierownicę chce włożyć z A8 D2. Poduszka ori B6.

Posted
Chyba tak.

Grzesiek mam jeszcze jedną sprawę do ciebie masz gdzie sprawdzić jaki powinna mieć numer taśma do grzanej kiery w B6. Kierownicę chce włożyć z A8 D2. Poduszka ori B6.

Ciezko znalzezc taka tasme a numer to 8E0 953 541 E pod grzana kiere i MF :wink: