darek995 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ale ossso chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Chodzi o to ze jak chcesz mieć ładnie podswietlony licznik to my w sobotę jedziemy do gościa co to ogarnia i możesz się zabrać Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Gosciu robi jeszcze oświetlenie wnętrza w ledach Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Chodzi o to ze jak chcesz mieć ładnie podswietlony licznik to my w sobotę jedziemy do gościa co to ogarnia i możesz się zabraćWysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Gosciu robi jeszcze oświetlenie wnętrza w ledach Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 czyi wstawia diody led zamiast zwykłych żarówek i żeby to świeciło na biało a nie ma czerwono usuwa czerwony barwnik od spodu tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 o to spoko a gdzie ten kolo jest? bo bym podjechał tylko nie wiem czy do kobiety nie jadę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 bidzio1 okolice milicza my z arkiem sobotę lecimy chyba to możesz z nami jechać Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Chodzi o to ze jak chcesz mieć ładnie podswietlony licznik to my w sobotę jedziemy do gościa co to ogarnia i możesz się zabraćWysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Gosciu robi jeszcze oświetlenie wnętrza w ledach Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 czyi wstawia diody led zamiast zwykłych żarówek i żeby to świeciło na biało a nie ma czerwono usuwa czerwony barwnik od spodu tarczy Nie wiem w sumie jak to robi ale na fotkach wygląda to dobrze Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 w tygodniu ok ale weekend opada :/ a może podesłać można macie namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wał do bidzio1 na pw i się dogadaj Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 w tygodniu ok ale weekend opada :/ a może podesłać można macie namiar? chyba że licznik do nas podrzucisz Witam panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 wolałbym kupić drugi lepszy od mojego i dopiero wysłać, może w zimę to ogarnę oglądałem na youtubie takie przeróbki i różnie to wychodzi powiem, macie jakieś tego zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 wolałbym kupić drugi lepszy od mojego i dopiero wysłać, może w zimę to ogarnę oglądałem na youtubie takie przeróbki i różnie to wychodzi powiem, macie jakieś tego zdjęcie? To Seat LEon A to Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pany co tu dobrać pod przedni zderzak hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pany co tu dobrać pod przedni zderzak hmmm a co chciałeś dokładke, popytaj na batalionie , pasowało coś chyba od leona i jeszcze od czegoś nie pamiętam tylko od czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 od cupryy myślałem ale jak to podejdzie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 od cupryy myślałem ale jak to podejdzie to nie wiem z lekką rzeźbą i dobry plastikman i da rade:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 po niedzieli będzie się myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 No to chyba będzie małe rezanko wypoleruj znaczek audi i kozak a jak masz na zbyciu stary to chętnie bym wymienił Arkadiush coś mi wpadło w ręce ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi