Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewno mu czegoś brakuje :decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać panowie :hi:

Opublikowano
  • Autor
pewno mu czegoś brakuje :decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Ty nie bądź taki do przodu bo kozy becza ;P

Opublikowano

Te te te

Opublikowano

no Pewno brakuje mu :wink:

Pany fis podłaczony ale na zimnym pokazuje mi 160 od oleju ;/ a jak sie rozgrzeje to dobrze pokazuje :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Pany fis podłaczony ale na zimnym pokazuje mi 160 od oleju ;/ a jak sie rozgrzeje to dobrze pokazuje :facepalm:

zrób zdjęcie mi tego i podeślij a jak coś dam numer dzwoń

Opublikowano

zrób zdjęcie mi tego i podeślij a jak coś dam numer dzwoń

Na starym liczniku było ok :)

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

CAM00127.jpg

Opublikowano

No więc Pany udało się dziś w końcu zrobić trochę początkowej kosmetyki wnętrza. :decayed:

1. Montaż Kiery od eski

2. Wymiana panelu z drewna na szary.

Dzięki za pomoc Przemkowi i Łysy44 ( Bez telefonów by się nie obeszło ) :grin:

Z racji,że nie miałem zdj sprzed wstawiam identyczne z neta jakie było.

Przed:

92395351_2_644x461_audi_a4_b5_1997_16b_klimatron.jpg

Po:

DSC_0387.jpg

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

po nie wyświetla :thumbdown:

--edit---

wyświetla już

Opublikowano

Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek.

Opublikowano
  • Autor
Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek.

też tak myślałem albo źle podłączenie też tak może być... Dariusz jaki new avatar :decayed:

Opublikowano

BlackCool, no kiera konkretna, podoba mi się :kox:

Wnętrze od razu zyskało.

Mi na mojej brakuje tylko przycisków do sterowania odtwarzaczem. Operowanie przy jednostce podczas jazdy jakoś mi nie idzie :kwasny:

Wychodziły kierownice takie jak zamontowałeś, tyle że z przyciskami? Widziałem, że Lechuu miał ze sterowaniem, ale to była czteroramienna.

Opublikowano
  • Autor
BlackCool, no kiera konkretna, podoba mi się :kox:

Wnętrze od razu zyskało.

Mi na mojej brakuje tylko przycisków do sterowania odtwarzaczem. Operowanie przy jednostce podczas jazdy jakoś mi nie idzie :kwasny:

Wychodziły kierownice takie jak zamontowałeś, tyle że z przyciskami? Widziałem, że Lechuu miał ze sterowaniem, ale to była czteroramienna.

nie nie wychodziły bo ja na forum nie widziałem. Ewentualnie taka:

imag0696s_zpsf8b28264.jpg

Opublikowano

też tak myślałem albo źle podłączenie też tak może być... Dariusz jaki new avatar :decayed:

A zrobiłem odświeżenie z podpisem na nowy rok :) mowię a co avatar niech odbiega od tematyki forum niech bedzie indywidualny :kox:

Arek kiera u czornego w aucie heh

Black cool ty chyba nie lubisz drewna co? Masz ta ramkę wokół radia itp w drewnie? Bo jak cos to przytule protestuje na niej Hydrografike bo w Turku mam dostępna.

Opublikowano

Arek własnie mi mówił ze piny:wink:

Opublikowano
  • Autor

Michał Ty olej masz na ile stopni ?

Opublikowano

Dziś mi rano pokazal polowe od 0 szlo a pozniej po godzinnym staniu znowu cos go jeblo.i liczyl od 160

Opublikowano
  • Autor

Dziś mi rano pokazal polowe od 0 szlo a pozniej po godzinnym staniu znowu cos go jeblo.i liczyl od 160

szczerze dziwny licznik masz bo ja benzyniaki oby dwa mam na 180 a diesel jest na 160:facepalm:

Opublikowano

szczerze dziwny licznik masz bo ja benzyniaki oby dwa mam na 180 a diesel jest na 160:facepalm:

Sory Arku 180 ma :))

---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

MANETKA poskładana :naughty:

Podłączenie na krótko :wink:

CAM00128.jpg

Efekt końcowy polutowane i sklejona :whistling:

CAM00136.jpg

Teraz oczekiwanie za tarczami i klockami :jerk:

Opublikowano

A zrobiłem odświeżenie z podpisem na nowy rok :) mowię a co avatar niech odbiega od tematyki forum niech bedzie indywidualny :kox:

Arek kiera u czornego w aucie heh

Black cokół ty chyba nie lubisz drewna co? Masz ta ramkę wokół radia itp w drewnie? Bo jak cos to przytule protestuje na niej Hydrografike bo w Turku mam dostępna.

Nie lubię jak cholera.. Ramkę będę miał na sprzedanie pewnie bo gratów się pozbędę z niej ... Rama oryginalna audi drewno była metalowa i cięzka a ta plastik i lekki jak cholera :decayed: