Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avanty mi się też podobają no ale cóż. Sedan jeżeli bym trafił na takie coś to tylko w kolorze czarnym i silnik 1.8T. :whistling:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:Pany:hi:wiecie kto by miał gwinta do sedana na sprzedanie :wink:

Bartek pisz do arka albo alledrogo lub dział części mi michał podał link do gościa co ma na aledrogo części do audi i też miał fajny gwint. tylko teraz to nie mam głowy bo dziś opijamy kuzyna prawo jazdy: )

Opublikowano
No ładna: ) ale mi sedan lepiej się podoba ala są też tak odpicowane avanty że no cudo: )

avant :)

Opublikowano

CAM00308.jpg :whistling:

To jeszcze skóry i kiera została w środku ale to z biegiem czasu :wink:

Opublikowano

Primo to zmień tą kierę bo szpeci całe wnętrze :decayed:

Opublikowano
Primo to zmień tą kierę bo szpeci całe wnętrze :decayed:

Wiem Rafał :facepalm: rozglądam się powoli :wink:

Opublikowano

Kiery od B6 są dość tanie. Idzie spokojnie wyrwać taką do stówki a wygląda moim zdaniem całkiem ok. I przede wszystkim są na ogól w o wiele lepszym stanie niż od B5.

Opublikowano
Kiery od B6 są dość tanie. Idzie spokojnie wyrwać taką do stówki a wygląda moim zdaniem całkiem ok. I przede wszystkim są na ogól w o wiele lepszym stanie niż od B5.

mówisz o 4 ramiennej ? bez sensu się w nią pakować bo jest obleśna.. 3 ramienna kosztuje ze 150zł plus poducha ze 150zł i za 300zł już jest ladny zestaw :)

Opublikowano

A mi akurat 3 ramienna cholernie się nie widzi. Rzecz gustu oczywiście.

Ja od B6, skórzana, kompletną z poduchą w bardzo dobrym stanie kupiłem za niecałe 100 zł. Jak dla mnie 100 zł a 300 zł to jednak jest różnica.

Opublikowano

no tak, 4ramienną można za grosze wyhaczyć.. ale myślałem że tego nikt nawet pod uwagę nie bierze :D

Opublikowano
no tak, 4ramienną można za grosze wyhaczyć.. ale myślałem że tego nikt nawet pod uwagę nie bierze :D

Ja jednak jestem zdanie że jak ktoś nie chce inwestować to lepiej już za stówkę mieć kierę z B6 niż zostać przy starej przedliftowej.

Opublikowano

ano to racja

Opublikowano

No właśnie ją też kiedyś myślałem by zmienić kiere ale trochę zabawy pewnie z tym jest? daje sobie czas no sporo mam do zrobienia ale myślę ze dam radę co bym u siebie zmienił no car audio kierownicę konsole boczki fotele kratki nawiewu fis pełny no i wiele by tu pisać zobaczymy na co kasa pozwoli małymi krokami do przodu: )

Opublikowano

Tutaj trzeba dodać,że 4 ramienna jest lepsza w prowadzeniu bo lepiej się ją trzyma, a trójramienna lepiej wygląda. :decayed:

Opublikowano

Tutaj trzeba dodać,że 4 ramienna jest lepsza w prowadzeniu bo lepiej się ją trzyma, a trójramienna lepiej wygląda. :decayed:

??

Jedzie ktoś na Bukowinę i nie ma się z kim zabrać/ma pustą furę ?

Opublikowano

Gdzie ci się 4 ramienną trzyma lepiej tylko 3rój ramienna będzie robić robote :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Powitać panowie: )

Opublikowano

Zmiana kiery to żadna filozofia zwłaszcza jak masz komplet części.

Opublikowano

Kiera taśma kostka i redukcja wieloklinu i można działać ;))