Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no :decayed: to ja zamawiam u ciebie słońce a jak nie to stawiasz :decayed:

---------- Post dopisany 27-04-2014 at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2014 at 21:33 ----------

Powitać panowie: )

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

:siema:CO TU TAKA CISZA PANOWIE

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Niedzielne obiadki i wyjazdy wiesz jak to jest sylwek :polew: Michu powiem Ci,że ten twój wosk jest już na aucie i czarnidło robi robotę ;D

Opublikowano

Co wy tam macie za CZORNidło :polew:

Mały szybki spontan z Slo dzisiaj był i przejazd jego BEXem :)

Opublikowano

Focisze masz? :)

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

To jest dopiero Avancik

:naughty::naughty:
Opublikowano

Bez fociszy bo nie oficjalnie :)

Opublikowano

Trzy by pojechać kapelusikiem:hi:

Opublikowano

Takie to se koła żem sprawił :whistling:

CAM00419.jpg I jest niżej :banan::polew::polew::polew:

Opublikowano

widzę że koło się sprzedało i co teraz wpadnie?

Opublikowano

niestety poszło do malowania zeby sie sprzedało w srebrny ;)

ale myśle nad takimi

DSC01295.jpg

Opublikowano

toś to nie jest rs6?

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Michu ja też nad tymi myślę. Wpadło mi też to w oko ktoś, coś wie może jaki to model ?:whistling:

wuste_b5camo_960x411.jpg

Opublikowano

Rota Grid

Opublikowano

Dziekować :hi:

---------- Post dopisany at 02:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ----------

Darek tu pytanie też do Ciebie. Ty masz cały wydech przelotowy ze stali aluminiowej z seryjną końcówką wydechu?

Kupowałeś sam przelot AWG czy to podchodzi normalnie i mogę zamówić ? AWG cobra tłumik przelotowy długi 88cm Cz-wa (4153113139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jeszcze jedno czy ten przelot zastępuje również kata czy trzeba wspawać tam strumienicę dla lepszego efektu ??

---------- Post dopisany at 02:52 ---------- Poprzedni post napisany at 02:39 ----------

Wymieniając 4 sprężyny będę wymianiał wahacze. Niech się tu wypowie znawca ABC. Master-Sporty jakościowo są w miare dobre ? Chodzi mi tu o górne wahacze. :whistling:

---------- Post dopisany at 02:54 ---------- Poprzedni post napisany at 02:52 ----------

4 WAHACZE GÓRNE MASTER SPORT VW PASSAT AUDI A4 A6 (4186714760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
toś to nie jest rs6?

tak zgadza sie ;)

---------- Post dopisany at 07:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ----------

Dziekować :hi:

---------- Post dopisany at 02:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ----------

Darek tu pytanie też do Ciebie. Ty masz cały wydech przelotowy ze stali aluminiowej z seryjną końcówką wydechu?

Kupowałeś sam przelot AWG czy to podchodzi normalnie i mogę zamówić ? AWG cobra tłumik przelotowy długi 88cm Cz-wa (4153113139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jeszcze jedno czy ten przelot zastępuje również kata czy trzeba wspawać tam strumienicę dla lepszego efektu ??

---------- Post dopisany at 02:52 ---------- Poprzedni post napisany at 02:39 ----------

Wymieniając 4 sprężyny będę wymianiał wahacze. Niech się tu wypowie znawca ABC. Master-Sporty jakościowo są w miare dobre ? Chodzi mi tu o górne wahacze. :whistling:

---------- Post dopisany at 02:54 ---------- Poprzedni post napisany at 02:52 ----------

4 WAHACZE GÓRNE MASTER SPORT VW PASSAT AUDI A4 A6 (4186714760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bierz je Master Sport ;)