Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Labiel przerobiłem Twoją rozpórkę na śrubę m10 :decayed:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Co tu taka cisza panowie

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

View image: 1231233 296331813862601 8384689925933184129 n szukam plastików :decayed:

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

A tu coś z cyklu W.T.F.View image: cccccxxxx

a co potrzebujesz ?

Jak przyjedziesz na spota w sobotę ogarnij mi tą kostkę do taśmy poliftowej. Taka żółta bo od poduchy mam ale brak tej do przelutowania. I nie mam ani poduch ani klaksonu co denerwuje bo nie ma jak strąbić debili na drogach. :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ta, zrobię kiermasz :decayed:

rozłożysz stół wszystkie graty położysz i wszystko po 5 zł :grin:

:hi:

Opublikowano
a tak jak już gadamy co tam kto oddaje to mi kilka zbędnych rzeczy leży a może się komuś przyda.

Placki z przedlifta z grzaniem d*py (tyle że pasowało by jest lutnąć) komplet 130zł (kanapa + fotele przód)

Podłokietnik z tunelem myślę że z 50zł

tak btw.

skolekcjonowałem grille :grin: mam od eski, polifta i przedlifta :facepalm:

A co do dystansów tak z allegro, a masz je michał z centrowaniem? ja się zastanawiam czy do quattro mogę dać 5mm(te mogą być bezcentrowania) dystans do tyłu bo nie wiem czy się tam nic nie pojebie :grin:

Ktoś chętny na ścieme szyb? bo w turku będę sobie ściemę walił a zakład pewny ok 400-450zł kompletne auto.

Małe przeróbki musiałem zrobić dystansów bo nie dolegały do piasty dalikatne stoczenie i dolegaja :wink: no ja dałem na tył 13 mm i się ładnie odsunęła fela :) mam mam z centrowaniem :)

---------- Post dopisany at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ----------

Powitać Panowie :hi:

Opublikowano

Powitać szukałem osłony podszybia filtra powietrza i płynu wspomagania no i myślę czy nie wziąć może pokrywy silnika

Opublikowano
Ta, zrobię kiermasz :decayed:

rozłożysz stół wszystkie graty położysz i wszystko po 5 zł :grin:

I chyba kiedyś tak zrobię. Muszę ogarnąć w końcu kiedyś ten burdel. Pełno tam jakiś łap aluminiowych, kolektor dolotowy itp. Trochę alu z tego będzie. Po za tym zostawiłem sobie jeszcze tylną poliftową klapę, którą planuje wrzucić kiedyś do siebie, tylko trzeba ją pomalować. Jest też tylny poliftowy zderzak i przedni - też w planach mam wrzucenie ich do siebie. Szczególnie przydałby się zamontować przedni zderzak bo ma większe otwory na kratki co przy planach na FMIC byłoby wskazane. :decayed:

Opublikowano

Na podszybie szykuj ok 130-140zl, zbiorniczka ok 20-25zl, pokrywa silnika 20-35zl, filtra ok 30zl także jest co kupic :) miałem kiedyś zbiorniczka to wydałem :)

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

6eva7asy.jpg

17" z opona 224/45. Dobry prajs + moge mieć do tego dystanse ktore podejdą do a3.

pa8ede9u.jpg

Jest tez gwint mts jak macie kogoś to podrzucie temat, praktycznie każda cześć do a3 :)

Opublikowano

225\45 R17 takie laki mam na opylenie bieznik 5 mm Kumho :wink:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
10342920_559895770798341_5234931573622178590_n.jpg :grin: :grin: :grin:
Opublikowano
:grin:
Opublikowano

:decayed:

A podszybie mam liftowe ale wsadzic nie ma jak przez kompa ale bede musial cos wymyslec :)

Opublikowano
  • Autor

A podszybie mam liftowe ale wsadzic nie ma jak przez kompa ale bede musial cos wymyslec :)

wyeb kompa :naughty:

Opublikowano

ECU ci zawadza?

Opublikowano

Nom ecu :/ i nie mam koncepcji jak to zapodac, podchodzilem domtego z 3 razy. I w teorii gdzies moze by sie zmiescil obok aku ale tez super nie jest.

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

Ecu ale lpg :)

Opublikowano
Nom ecu :/ i nie mam koncepcji jak to zapodac, podchodzilem domtego z 3 razy. I w teorii gdzies moze by sie zmiescil obok aku ale tez super nie jest.

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

Ecu ale lpg :)

Zaraz, zaraz. Przecież ECU w przedlifcie i polifcie jest umieszczony tak samo.

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

LPG... i wsio jasne :decayed:

Opublikowano

A no wlasnie :)

Opublikowano

Powitać sobota tuż tuż a ja nadal leżę z bałaganem i audi w częściach i jeszcze jutro popołudniówka :facepalm: