Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

jak tam po spocie mikołajkowym, był ktoś?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja byłem, ogólnie spoko akcja aut było może z 30 szt. i było na spokojnie :) przywiozłem trochę zabawek z znajomymi i bądź co bądź nie było dużo porezanych furek.

A tak nawiasem mówiąc, nie planuje ktoś zrobić swap hamulcy w 1.8 ? z chęcią bym sprzedał swoje 288mm. Jak ktoś ma 280 to wystarczy jarzmo i tarcza i mamy 288 a mamy lepszy wentylowany hebel. Mój zestaw to Ferrodo i kolcki Ferrodo Premier.

Ja szukałbym czegoś większego. :decayed:

Opublikowano

Panowie a co myślicie o wkładkach do filtra powietrza? :hi: Ją miałem jechać na spot ale kierowcy nie znalazłem: ( a dziś poprawiam imieniny teściowej. :grin:

Opublikowano

Ja używam wkładki i sobie chwale, ale ja dodatkowo mam zrobiony wydech. Różnicy nie odczujesz w 1.8 tyle ze filtr sie rzadziej kupuje. :) nie chcesz hebli.

Opublikowano

Siemka pany. Kolega szuka autka, nie wie ktoś czegoś w dobrym stanie? B5 na jego budżet była by ok

Opublikowano

Sebo widziany dziś w ferio poznałem w ostatniej chwili ;))

Opublikowano

Tak, byłem w ferio ale nie poznałem Cię. Będziesz bogaty ;)

Opublikowano

Łysego nie poznałeś ;)

Opublikowano

Wczoraj zapchane galerie, dziś też. Sklepy powinny być zamknięte w niedzielę

Opublikowano

My przeszło pół godz szukaliśmy miejsca;) wg dzisiaj to porażka :facepalm:

Opublikowano

Świąteczny szał zakupów :grin:

Opublikowano

Darku nie dla mnie miało by to być tylko dla kuzyna do Sorento 3.0 pb v6 i ma zamiar nabyć coś takiego tylko k n a ten koszt około 180zł a a tej firmy co ty masz pepercros (jakoś tak) jest tańszy około 130zł po rabacie w intercars różnica taka że jeden ma siatkę a drugi gabke, jakie są różnice na co zwrócić uwagę? Przy zakupie takich wkładek? Ja mam u siebie heble ok choć nie ukrywam wyhamowanie z większej prędkości jest dość długie ale z moim 1.6 szaleństw nie ma. :grin:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Darku nie dla mnie miało by to być tylko dla kuzyna do Sorento 3.0 pb v6 i ma zamiar nabyć coś takiego tylko k n a ten koszt około 180zł a a tej firmy co ty masz pepercros (jakoś tak) jest tańszy około 130zł po rabacie w intercars różnica taka że jeden ma siatkę a drugi gabke, jakie są różnice na co zwrócić uwagę? Przy zakupie takich wkładek? Ja mam u siebie heble ok choć nie ukrywam wyhamowanie z większej prędkości jest dość długie ale z moim 1.6 szaleństw nie ma. :grin:

To opierdzielę Ci fajny zestaw bo już mi się zakłada 255mm na tył.

A co do porównania K&N vs Pippercross hmm.. miałem to i to i róznicy nie ma, myślę że pipercross jest tańszy i będzie się lepiej czyścił.

btw

Kupiłem Seata Alte'e 1.9TDi 105KM, niech Kasia jeździ :grin:

Opublikowano

To opierdzielę Ci fajny zestaw bo już mi się zakłada 255mm na tył.

A co do porównania K&N vs Pippercross hmm.. miałem to i to i róznicy nie ma, myślę że pipercross jest tańszy i będzie się lepiej czyścił.

btw

niech jej służy bezawaryjnie, kiedy gleba i koło do seata :decayed:

Opublikowano

To osłonki już założone oczekiwanie za śniegiem :grin:

CAM01078_jpg_300x300_q85.jpg

Opublikowano

Montowales na orginalne spinki, opaski zaciskowe czy jest jakiś zamiennik? U mnie tylko kilka sie uchowało
Opublikowano

Montowales na orginalne spinki, opaski zaciskowe czy jest jakiś zamiennik? U mnie tylko kilka sie uchowało

Kupowałem na allegro razem ze spinkami zamiennik :hi:

Opublikowano

Qrde, kolejna pierdoła do kupienia

W zime dużo daje pod silnikiem, autko prędzej się dogrzewa, trzyma temp i silnik czysty

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej, nie montuje na zimę żadnych osłon silnika :decayed: w v6 rury z wodą idą nad kolektorem wydechowym, nagrzewa się moment :)

A tak na poważnie to ciekawe czy wytrzyma.

niech jej służy bezawaryjnie, kiedy gleba i koło do seata :decayed:

Na wiosne będę szukał jakiegoś "czornego" koła - gleby chyba nie będzie ale nie mówię hop :)

Jak wszystko będzie ok to na wiosnę podsypiemy koksu na 130KM - 140KM.