Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać panowie. :hi: Może ktoś się orientuje czy pas tylni od vectry podejdzie do daewoo. :grin:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W Szczecinie w nowej pracy. Podziekowałem za pracę i wróciłem

Aż tak źle było ? :) Ja jutro pakuje manele i jadę do pracy na poznań :)

Opublikowano

Gdzie robisz na poznaniu?
Opublikowano

:hi: cos mi sie wydaje ze nie podejdzie bo to inna płyta podłogowa a co za tym idzie inne kontrolowae stefy zgniotu :) do pewnosci polookaj w necie :D

Opublikowano

Puki co to szukałem pracy bo tam dużo więcej ofert.. Na Alejach niepodległości 36 AKADEMIK stary polonez wykańczają i jadę tam do pracy na budowe. Zobaczymy co wyjdzie i jak będzie z kasą. A co miałbyś może coś w poznaniu ? ;)

Opublikowano

Puki co to szukałem pracy bo tam dużo więcej ofert.. Na Alejach niepodległości 36 AKADEMIK stary polonez wykańczają i jadę tam do pracy na budowe. Zobaczymy co wyjdzie i jak będzie z kasą. A co miałbyś może coś w poznaniu ? ;)
Niestety nie
Opublikowano

Potrzebował prowadzącego, płacił nieźle 25zl/h ale ludzie kompletnie zieloni, bałagan w stali, warunki hotelowe spartanskie. Przyzwyczaiłem się że pracuję się w spokoju i że praca daje satysfakcję...

Zrobiłem płytę denną i podziekowałem, odezwała się firma z Finlandii

Opublikowano

Potrzebował prowadzącego, płacił nieźle 25zl/h ale ludzie kompletnie zieloni, bałagan w stali, warunki hotelowe spartanskie. Przyzwyczaiłem się że pracuję się w spokoju i że praca daje satysfakcję...

Zrobiłem płytę denną i podziekowałem, odezwała się firma z Finlandii

Ja jutro robię wylot do Poznania zobaczyć tam do roboty, mam nadzieję,że hotel też nie będzie spartański bo tak to najwyżej wykupię sobie bilet miesięczny na pkp i będę wracał codziennie o ile praca będzie ok :)

Opublikowano

W Poznaniu możesz sam wynająć w akademiku :) co tam się dzieje :D mieszkałem tam 3 dni i byłem pod wrażeniem. Koszt bardzo niewielki

Opublikowano

W Poznaniu możesz sam wynająć w akademiku :) co tam się dzieje :D mieszkałem tam 3 dni i byłem pod wrażeniem. Koszt bardzo niewielki

Sebek no właśnie myślę o tym a gdzie wynajmowałeś i za ile ? :D

Opublikowano

Na winogradach przy ul dozynkowej. Tam jest kilka akademików, cena chyba 18 zł za dobę czy jakoś tak

Opublikowano

Okej sprawdzę dzięki za info. Wybywam z tego Konina bo tu bieda i bezrobocie totalne.. Ale na weekendy wracał będę bo jednak Ciągnie do tej wiochy zabitej dechami.. :)

Opublikowano

Zgadza się :) ja po świętach do Finlandii jadę na halę prefabrykacji. Już po rozmowie wstępnej angielski wyszedł nieźle więc 12 euro na h. Miasto Tampere

Opublikowano

No to nic tylko pogratulować :)

Opublikowano

Jak popracuje trochę czasu to się okaże jak jest. Ludzie bywają różni, nie dziekuje żeby nie zapeszyc :D

Opublikowano

Koledzy potrzebuje ORI alusów do A4 B6 16" z oponami letnimi chociaż na sezon lub dwa, ale zeby nie biły. Na sprzedaż mam felgi Rial Le Mans 17" stan bdb jedynie delikatnie rant przytarty. Z frontu są takie jakby satyna/platyna, a w środku tytan/grafit kolor. Piszę w imieniu kumpla.

Opublikowano

Sie na na battalionie odkutasza widzieli ? Od strony xxx76 sie Ciągnie do końca.

Opublikowano

Sie na na battalionie odkutasza widzieli ? Od strony xxx76 sie Ciągnie do końca.

Ja już tam nawet nie wchodzę bo jadą po sobie tak,że szok. Jakby mogli to by się pozabijali :)

Opublikowano

karwasz twarz i zamkli bataliona

btw to była jawna prowokacja ze strony tych którzy maja mozliwości robić takie rzeczy :huh:

bedziesz w niedzielę?

Opublikowano

Powitać kurcze ładnie sobie pojechali. :-/ no właśnie Darek będziesz w niedzielę?