Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Ciekawe jak z pogodą ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- :grin:
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Sylwek to przejebane masz. Ja weekendziki wolne to jest to Pogoda ma być ładna zobaczymy czy się sprawdzi. Też mam nadzieję,że o 16 dam radę zajechać a jak nie to zrobić na 17 i już.
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Powitać panowie. Dawid na dwa tygodnie pracy wypadnie mi jeden dzień wolnego: ( przej.....e to mało powiedziane: (
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l No to faktycznie masz przejebane mi na cały miesiąc przepada 21-23 dni pracy zależy czy są święta czy nie, każdy weekend wolny + 2 dni wolnego za przepracowany miesiąc urlopu.
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l mamy jakiego szpeca coby adaptacje przepustnicy zrobił tak na szybko
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Kabel mam z programem ale mnie nie będzie pewnie bo będę w pracy: (
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Nie ma kiedy i jak j**ana spręzyna trzyma na przodzie i żeby to zmienić nie uszkadzając wahaczy to nie lada wyzwanie
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Autor Nie ma kiedy i jak j**ana spręzyna trzyma na przodzie i żeby to zmienić nie uszkadzając wahaczy to nie lada wyzwanie i tal zbieżność musisz zrobić
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l no u mnie po wymiane nic nie ustawiałęm wszystko jest ok ze zbieznoscia opony nie zdziera
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Autor no u mnie po wymiane nic nie ustawiałęm wszystko jest ok ze zbieznoscia opony nie zdziera zawsze po wymianie zawiechy jedziesz na zbieżność chyba masz ujowego mechanika