choodyy Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 witam. muszę wymienić uszczelkę pod misą olejową i mam pytanie czy wystarczy podnieść silnik czy trzeba odkręcać belkę zawieszenia i przedni szkielet samochodu?
Mariusz96 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Sam silnik jak podniesiesz to zrobi się miejsce do jej wyjęcia ....ile dałeś za uszczelkę?
choodyy Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 za uszczelkę dałem ok 40 zł, jednak sam nie będę tego robił zaprowadzam samochód do mechanika
Roberto90 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jezeli zrobi to mechanik to po co pytasz jak to zrobic?
Marko42 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jezeli zrobi to mechanik to po co pytasz jak to zrobic? żeby go nie naciągnął na koszta
choodyy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 pytam bo miałem zamiar sam to zrobić ale jak wszedłem pod samochód to zrezygnowałem z samodzielnej naprawy
Rekomendowane odpowiedzi